dissabte, 9 de març del 2013

Un voluntariós JUVENIL "A" perd 2-3 contra el Sagarra.

JUVENIL "A":
CFS MOLINS 99 - CFS SAGARRA: 2-3
Darrerament el nostre Juvenil "A" no té sort i això l'ha fet perdre dos partits contra equips teòricament inferiors. Hem de recordar que estem a Primera Divisió i aquí no hi ha equip fàcil. Tots els equips lluiten molt i no donen cap pilota per perduda. Cal esforçar-se molt i també tenir una mica de sort i sobretot, cal tenir molt encert. Xutem a porta més que ningú, però ens costa molt fer gols i així és molt difícil guanyar partits. La part bona és que hi posem moltes ganes i segurament no trigaran en arribar els bons resultats. Com gairebé sempre, ha estat l'equip visitant el qui s'ha avançat en el marcador en el minut 16. En Marc Montaño ha empatat a un en el minut 22. A la represa, hem començat forts al darrera i creant perill en el contraatac. Així ha arribat el 2-1, en el minut 12, obra de l'Agus. A partir d'aquest gol tot feia pensar que els nostres serenarien el joc i començarien a dominar el partit, però els de Santa Coloma han aguantat molt bé les escomeses molinenques i han sigut capaços de donar la volta al marcador, marcant dos gols més i posar el definitiu 2-3 en el marcador. Quefdaven cinc minuts i els nostres han jugat de cinc, donant-ho tot damunt la pista, però no hi ha hagut sort per treure quelcom positiu.
MOLTS ÀNIMS EQUIP, que els bons resultats segur que arribaran.
Han jugat: Jordi, Marc M. (1 gol), Agus (1 gol), Arnau, Adrià, Isaac, Magí i Ale.