diumenge, 17 de març del 2013

La molt bona primera part del JUVENIL "A" no és suficient per treure quelcom positiu de Gavà

JUVENIL "A":
CONSUMÈDIC FS GAVÀ - CFS MOLINS 99: 3-2
Els jugadors del Jordi Solís han fet unba molt bona primera part, però això no ha estat suficient per poder trere quelcom positiu de la pista del Gavà. Amb les tres darreres derrotes, davant equips que es trobaven persota nostra a la classificació, ens acostem molt perillosament als llocs de descens. A més, els propers tres partits els tenim contra equips de la part més alta de la classificació. Això ens preocupa, però a la vegada ens motiva per guanyar algun partit contra equips que aspiren a tot. Els nois han lluitat, però al final no s'ha pogut treure res positiu davant d'un equip que ha jugat tot el partit amb només 5 jugadors, és a dir, sense canvis. A la primera part hi ha hagut una jugada clau, en que un jugador local havia d'haver estat expulsat per una duríssima entrada al Magí, però l'àrbitre s'ha "cagat a les calces" i només ha tret una groga. El 0-1 l'ha marcat en Manel anmb un fort xut, en el minut 8. El marcador podia haver estat més ampli si una pilota de l'Arnau no hagués anat al pal. Les espases estaven enlaire i tot semblava que la segona part seria més fàcil, degut al cansament dels locals. Però el guió no ha estat aquest, ja que en un parell de minuts ens han donat la volta al marcador amb dos gols (2-1). Més tard, en el minut 16, els locals han marcat el 3-1. A partir d'aquell moment hem jugat de cinc i l'Adrià Espanyol ha pogut escurçar distàncies en el marcador, però ja no hi ha hagut més temps per capgirar-lo. Ara caldrà esforçar-se molt per poder treure algun punt en els propers tres partits. Aquest equip es creix davant les adversitats i de ben segur que aconseguirem acabar la temporada dignament. La categoria (Primera Divisió) és molt dura i aquest any estem pagant la novatada.