diumenge, 3 de març del 2013

L'INFANTIL "A" empata 2-2 a la pista del Cervelló.

INFANTIL "A":
FUTSAL CERVELLÓ - CFS MOLINS 99: 2-2
Partit entre 3r i 4t que no que no ha defraudat a ningú que s'ha acostat al pavelló de Cervelló. Els locals han començat amb una marxa més i el Molins no s'ha acabat de sentir còmode, cosa que ha propiciat l'1-0 molt ràpidament. A partir d'aquell gol, canvi de plans, el Molins recordava la seva senya d'identitat i portava el partit cap on volia, aconseguint l'empat gràcies a l'Albert Tubau i, uns minuts més tard, el David Moreno, amb una gran vaselina, aconseguia el 1-2 que deixava el partit totalment obert per a la segona part. Destacar dos pilotes al pal per part dels nostres en aquesta primera part.
La segona més del mateix, dos equips que ho intentaven i els porters que es lluien, fins que, després d'un error defensiu, el Cervelló marcava a plaer amb un segon pal. A partit d'aquí intercanvi de cops entre els dos equips sense poder aconseguir moure el marcador. En resum, gran partit entre dos bons equips i resultat totalment just pel vist a la pista.