dissabte, 23 de març del 2013

El JUVENIL "A" no aixeca cap i cau derrotat per 3-8 davant l'Olímpic Floresta

JUVENIL "A":
CFS MOLINS 99 - OLÍMPIC FLORESTA: 3-8
Els nois del Jordi Solís ho han intentat però al davant teníen un dels equips que millor futbol sala practica en aquest Grup 1 de Primera Divisió. L'equip ha aguantat molt bé fins al minut 15 de la primera part, però a partir d'aquest moment s'ha imposat la millor qualitat visitant. En el minut 11 de la primera part, un autogol molinenc ha suposat el 0-1. Un minut més tard ha empatat (1-1) l'Isaac. Del minut 15 al 19 han vingut tres gols més visitants i el partit s'ha acabat. A la segona part, amb només 4 minuts hem passat a l'1-7. Jugant de cinc s'ha pogut maquillar el marcador, deixant-lo en un 3-8 final. Els darrers gols els han marcat l'Isaac i en Bernat. Destaquem el bon debut dels dos cadets, en Jordi Lucas i en Bernat, que han fet molt bon paper, demostrant que aquesta temporada estan fent una molt bona feina amb el Cadet "A".
Han jugat: Jordi Riera, Ale, Arnau, Manel, Magí, Raul, Isaac (2 gols), Jordi Lucas i Bernat (1 gol).