diumenge, 17 de març del 2013

TRANQUILS, NO PASSA RES ! El SÈNIOR "A" només ha perdut (7-8) una batalla, però no la guerra.

SÈNIOR "A":
CFS MOLINS 99 - MIL.LÈNIUM SPORT VILADECANS: 7-8
Quin partit més sensacional i emocionant el que hem viscut aquest dissabte a La Sínia, entre els dos equips més golejadors del grup. Després de 15 jornades sense perdre, avui ho hem fet davant del Mil.lènium, un equip que ha fet un contraatac letal i ha sabut viure de renda durant tota la segona part. L'equip del Jorge ha perdut el partit, però no ha perdut gens la seva essència ni el molt bon futbol sala que està practicant des de la pretemporada. En Víctor, en Jesús, l'Àlex, en Fran, l'Agus, en Borja, l'Ivan, l'Isaac, en Sergi i en Ruben ens han regalat amb una segona part per emmarcar. D'un 2-6 en que ha acabat la primera part, hem passat a l'empat a 6 en el minut 15 de la segona. Quan tot feia pensar que remuntaríem, ha arribat una falta molt rigurosa en contra que ha significat el 6-7, marcat amb un doble penal. Poc després hem marcat l'empat a 7, però, la única errada jugant de cinc ha suposat la victòria visitant per 7-8. Ha estat una llàstima, perquè hem tingut moltes més oportunitats que el Viladecans, però entre el seu porter i la nostra mala sort, no les hem pogut materialitzar com habitualment acostumem a fer. Hem tingut molt aprop la remuntada, però no ha pogut ser. Molinencs i seguidors de l'equip, no patiu, estigueu ben tranquils que aquest equip és el mateix de sempre i no ha perdut gens la trempera i segur que ens tornarà a fer vibrar, com han fet avui a la segona part. La primera part hem començat una mica freds i això ha fet que en el minut 8 perdéssim per un clar 0-3. De totes maneres, les oportunitats havien estat nostres, però la pilota no ha volgut entrar. En canvi, el Viladecans ens ha matat amb els seus eficaços i letals contraatacs. L'Agus, en el minut 9, ha marcat un esperançador 1-3, després han vingut dos gols més visitants (2-5). En Fran ha tornat a escurçar diferències en el marcador en el minut 16 (2-5), però el Mil.lènium encara ha fet un altre gol just abans de la mitja part, deixant el marcador amb un sorprenent 2-6. La cosa estava molt difícil, però la gesta era possible. En el minut 5 de la segona part, l'Ivan ha marcat el 3-6. Ja jugant de cinc, a partir del minut 10, l'Ivan ha tornat a marcar (4-6) i un parell de minuts més tard, en Fran, de penal, ha fet el 5-6. La remuntada estava més aprop. L'èxtasi de La Sínia ha arribat en el minut 15, quan l'Isaac ha marcat l'empat a 6. Quedaven encara 5 minuts i tot era possible. Ja amb 5 faltes, un rigurós doble penal ha permès al Viladecans tornar-se a vançar en el marcador (6-7). L'Àlex ha tornat a empatar (7-7) en el minut 18, però una desafortunada pèrdua de pilota a mitja pista, quan jugàvem de cinc, ha permès als visitants emportar-se els tres punts de La Sínia. Tots hem vibrat amb l'equip i només ens ha faltat una mica de sort i d'encert, perquè hem gaudit de moltes oportunitats, però avui la pilota no volia entrar. Estem tristos per la primera derrota de la temporada, que algun dia havia d'arribar, però estem contents perquè tenim un molt gran equip que lluita i lluita i no dona res per perdut. La gran segona part d'aquest dissabte ens ha de seguir essent optimistes de cara a aquesta recta final de la temporada i hem de pensar que el més gran encara ha d'arribar. No serà fàcil, però ben segur que ho aconseguirem. Hem caigut amb el cap ben alt i per això no hem de tèmer. Hem perdut una batalla, però no la guerra.
MOLTS ÀNIMS NOIS i MOLTA SORT la setmana vinent a la pista del Palson Collbató, el segon classificat del grup.
Han jugat: Víctor, Jesús, Àlex (1 gol), Fran (2 gols), Agus (1 gol), Borja, Ivan (2 gols), Isaac (1 gol), Sergi i Ruben.
Els dos immediats perseguidors (Palson i Gamper) tampoc han pogut guanyar els seus partits. El segon classificat segueix essent el Palson, el tercer és ara el Pla i el Mil.lènium, amb la victòria d'avui, ha pujat a la quarta posició i el Gamper és el cinquè. Ens espera una molt emocionant recta final de la temporada.