diumenge, 3 de març del 2013

Un JUVENIL "A" poc contundent no esvaeix dubtes i perd 7-5 a Abrera

JUVENIL "A":
CE ABRERA - CFS MOLINS 99: 7-5
Aquest és el Juvenil de les mil cares. És capaç de plantar cara i posar la por al cos a tot un Divisió d'Honor, però també és capaç de perdre merescudament contra un equip teòricament inferior. Avui a Abrera hem vist la pitjor versió d'aquest juvenil. Sempre ha anat a remolc d'un marcador advers i no ha estat capaç de donar-li la volta. Sense contundència al darrera i poc alegre al davant, no ha pogut posar la por al cos de l'Abrera, que molt segurs al darrera han armat bons contraatacs, que han destrossat la nostra defensa. Així és molt difícil guanyar partits. En pocs dies hem passat d'un gran a un petit juvenil.
Encara no ens havíem tret la son de les orelles, que els locals ja ens havien marcat l'1-0 amb un ràpid contraatac. Al minut 14, l'Abrera ha fet el 2-0, però l'Agus i en Magí han fet dos gols que han posat l'empat (2-2) en el marcador. Poc abans d'acabar la primera part, els locals s'han tornat a avançar en el marcador (3-2). La represa ha començat també amb molts dubtes dels molinencs, que en pocs minuts han rebut 3 gols i s'han posat amb un clar 6-2 en contra. Jugant de cinc, l'Agus i en Marc Montaño han fet que el marcador s'ajustés una mica més (6-4), però ben aviat ha arribat el 7-4, que ha esvait tota reacció visitant. Ja en el darrer sospir de partit, l'Arnau ha fet el definitiu 7-5. En resum, un partit per oblidar i per animar-nos a seguir treballant. ÀNIMS EQUIP !!!
Han jugat: Jordi, Javi, Marc Antoni, Marc Montaño (1 gol), Isaac, Agus (2 gols), Ale, Magí (1 gol) i Arnau (1 gol).