diumenge, 10 de març del 2013

Un voluntariós BENJAMÍ "A" perd 1-4 contra l'Escola Campderrós de Vallirana

BENJAMÍ "A":
CFS MOLINS 99 - ESCOLA CAMPDERRÓS: 1-4
A les 9 del matí, el Benjamí A va jugar el seu tercer partit d'aquesta segona fase escolar. Era el primer partit que jugaven a casa i havia de ser un bon moment per començar a guanyar partits. Però no va ser així. El resultat final de 1 a 4 pot fer creure que el CEIP Campderrós (Vallirana) va ser molt superior al Futbol Sala 99, però la realitat no mostra tanta diferència de joc entre un equip i l'altre. Cal estar molt concentrats en aquesta segona fase i no cometre errades que es paguen amb gols. Cal aprofitar millor les oportunitats que generen els jugadors del nostre Benjamí A. És molt important pels nostres jugadors que els partits que estem jugant, els serveixin per anar polint aquests petits errors en els entrenaments. D'aquesta manera, aniran adquirint experiències i aprenentatges, que els convertiran en bons jugadors en un futur no gaire llunyà.Per aconseguir això, caldrà entrenar amb molta intensitat per després traspassar-la als partits.
Un reconeixement molt gran a l'afició del Benjamí A que no va parar d'animar  en cap moment als joves jugadors, tot i el resultat advers. Animar respectant al contrari, com ha de ser en aquestes i en totes les categories de l'esport.
Ara, cal entrenar fort per demostrar en els partits que s'està entrenant bé i aprenent moltes coses importants del futbol sala. 
Ànims i a seguir amb força!
Crònica de l'Òscar N.