dissabte, 23 de març del 2013

El SÈNIOR "A" demostra qui mana en el Grup 2 de Preferent, derrotant 1-15 al Palson Collbató, segon classificat.

SÈNIOR "A":
PALSON COLLBATÓ - CFS MOLINS 99: 1-15
Ja ho deiem la setmana passada: NO PASSA RES. Avui s'ha demostrat que la derrota de la setmana passada només va ser un accident, un miratge. Per si algú dubtava d'aquest equip, avui ha quedat molt clar qui mana en aquest Grup 2 de Preferent. Els nois del Jorge Rubio no han donat cap opció al segon classificat, el Palson Collbató i ja des d'un inici han deixat molt clar que aquesta temporada no volen deixar escapar aquesta gran oportunitat que tenen al davant, que no és altra que l'ascens a la màxima categoria catalana.
Primera part per emmarcar, on el Molins ha treballat en defensa i en atac com si els hi fós la vida. El resultat ha estat clar, 0-7 al descans, nosaltres apretant a tota la pista, i l'equip local defensant a mitja pista, hem marcat un percentatge molt alt d'ocasions i hem replegat com mai, fent xutar de manera forçada al rival, treient alguna pilota sota pals i treient fora les aturades del Victor Sanmartín.
A la segona part, el Collbató a sortit molt fort, però els molinencs han aconseguit aturar les seves ocasions, marcant 2 gols més arribant al 0-9, després han marcat el gol de l'honor. A partir d'aqui la mateixa tónica, pressionant al rival i movent la pilota amb criteri, han anat arribant els gols fins al definitiu 1-15.
Han jugat Victor Sanmartín / Sergi [2 gols] / Isaac [4 gols] / Ivan [2 gols] / Fran [4 gols] / Agus / Pepo [1 gol] / Rubén [1 gol] / Àlex [1 gol].
Ara a gaudir de la Setmana Santa i a treballar dur per començar amb bon peu el darrer tram de la lliga.