El SÈNIOR "A" comença intractable la segona volta, guanyant 8-0 al Pallejà.

Intractables !
SÈNIOR "A":
CFS MOLINS 99 - FS PALLEJÀ: 8-0
El Sènior "A" ha començat la segona volta de la mateixa manera que la va acabar, INTRACTABLE. Avui hem jugat contra el Pallejà, un dels dos equips que ens van empatar en la primera volta. El partit d'avui ha estat totalment diferent al de la primera jornada. Avui el CFS MOLINS 99 ha estat amo i senyor del partit i en cap moment s'ha deixat sorprendre per un voluntariós Pallejà. Els nois del Jorge Rubio van decidits a fer una temporada memorable i històrica i no volen sorpreses. Amb una gran intensitat, pressió i joc brillant, els molinencs s'han desfet d'un bon Pallejà.
La primera part ha acabat 3-0, amb gols del Fran, Jesús i Fran. El Pallejà ha fet mèrits per marcar algun gol, però els molinencs, també han pogut fer-ne algun més. A la segona part, els molinencs no han deixat respirar als visitants i els han anat ofegant fins deixar el marcador en un clar 8-0. En Fran, la bèstia de l'àrea, ha fet dos gols més, tancant una altra gran actuació i l'Àlex ha arrodonit la golejada amb tres gols més.
Destaquem una vegada més el bon paper del juvenil Agus, ja consolidat en aquest equip sènior i avui també ens agrada destacar al Jordi Riera, que ha jugat els darrers minuts de partit i ho ha fet de manera molt destacada, aturant un doble penal i tot el que li ha arribat.
Han jugat: Víctor S., Jesús (1 gol), Isaac, Sergi, Àlex (3 gols), Fran (4 gols), Pepo, Ivan, Ruben, Agus i Jordi.