dissabte, 2 de març del 2013

El CADET "A" guanya (1-2) el seu primer partit de la segona volta, a la pista del Jesús-Maria.

CADET "A":
JESUS-MARIA - CFS MOLINS 99: 1-2

Primer partit de la segona volta, a la pista del Jesus Maria B, equip que en el partit d'anada va empatar a La Sínia.
Partit incòmode el que li ha tocat jugar al nostre Cadet A. Un rival, que sense ser res de l'altre món, ha jugat un bon partit i ha posat les coses molt complicades als nostres.
Això, juntament amb un joc precís en atac, amb moltes ocasions clares fallades, i també amb un àrbitre erràtic que tampoc ha ajudat.
El partit ha començat bé, amb una pressió asfixiant a l'equip local que amb prou feines podia passar del mig del camp, i amb moltes ocasions.
Però en el futbol no es pot perdonar, i el Jesus Maria, gairebé en la primera que ha tingut, s'ha avançat en el marcador. Així ha acabat la primera part, sense res més a destacar.
En la segona part, com sol passar darrerament, canvi d'imatge dels nois del Ruben, amb molta més pressió i intensitat en el joc, i anant clarament pel partit.
Tot i les nombroses ocasions fallades, el Jordi ha aconseguit empatar el partit (minut 7), i en les darreries del partit, el Luís ha aprofitat un rebuig del porter i ha col·locat l'1-2 que feia justícia al partit.
En resum, victòria important del Molins A, ja que significa començar bé la segona volta, i perquè s'ha aconseguit guanyar un partit trabat i difícil, on, malgrat que no hi ha hagut molta finura, l'equip ha demostrat que també sap guanyar partits difícils.
Ara toca rebre la setmana vinet a uns dels equips capdavanters de la competició, i el repte és important. Molts anims!
Han jugat: Oscar C., Ferran, Berni, Oriol, Quim (equip inicial), Marcel, Alex, Jordi (1) i Luís (1) i Oscar B.