En un emocionant partit, el BENJAMÍ "A" empata (6-6) a Cervelló.

Els cracks del Jesús
BENJAMÍ "A":
FUTSAL CERVELLÓ - CFS MOLINS 99: 6-6
En la tercera jornada de lliga s’ha vist un partit força emocionant. Durant la primera part el Molins 99 ha jugat dominant i així ho ha reflectit el marcador (0-2). En canvi, en la segona part s’ha girat la truita: tant en el marcador (3-2) com en el domini del joc per part dels jugadors del Futsal. Els nostres jugadors estàvem força desconcertats.
En el descans, les mares s’han animat a fer-se una fotografia per tenir un record de la trobada. De fet, alguna criatura s’ha colat pel mig i s’ho ha passat d’allò més bé.
A partir del tercer temps, s’ha vist un joc força igualat. Els dos equips han lluitat força per obtenir el domini del partit i el marcador a favor, de (4-5).
L’última part ha estat d’allò més emocionant. Semblava una final de copa. Tots dos equips jugaven força bé. En els últims 5 minuts, aproximadament, el marcador estava a favor del Futsal (6-5), però el Molins 99 no es donava per vençut i han lluitat per marcar l’empat. Tot això, pràcticament, en els últims minuts de partit. El resultat ha estat de 6-6.
Les mares i pares hem animat molt al nostre equip i ens ho hem passat molt bé. Hem notat, que en aquesta segona fase de la lliga s’ha igualat la qualitat dels equips. Tot i així, les mares i pares estem gaudint molt de les trobades, ja que el joc és força entretingut i emocionant.
Nois: continueu jugant així i gaudiu del joc. Esforceu-vos en millorar que això té premi.
Jugadors que han participat: Eduard Torrubia, Pau Pongiluppi, Arnau Pastellé, Adrià Garcia, Roger Serrano, Rubén Girona, Max Mancheno, Pol Salas i Jordi Prats.
Les mares també s'ho han passat molt bé.