Un contundent SÈNIOR "A" guanya 2-6 a Cornellà.

Després del partit, cansats, però satisfets d'haver fet bé la feina.
SÈNIOR "A":
CFS CORNELLÀ - CFS MOLINS 99: 2-6
Quinze jornades, 41 punts, 13 victòries, dos empats, cap derrota, 113 gols a favor i 38 en contra, aquest és el més que positiu balanç que fa que el nostre Sènior "A" es mantingui una setmana més com a còmode líder i tingui un coixí de 13 punts per assolir l'ascens. Avui a Cornellà s'ha tornat a demostrar el perquè som els líders del grup 2 de Preferent. Primera part amb molt de domini dels nois del Jorge Rubio, però amb poc encert davan la porteria local. Les oportunitats han estat moltes, però només l'Isaac (minut 4) i l'Àlex (minut 10) han pogut superar al porter local. Hem arribat a xutar a porteria fins a 15 vegades, però al final, només dos gols han pogut pujar al marcador. El Cornellà ha sortit a la pista decidit a no deixar-se fer masses gols i per això ha plantejat una ferma defensa per intentar ofegar la facilitat golejadora dels nostres. El 0-2 final de la primera part no ha satisfet als molinencs, perquè tant per domini, com per joc i oportunitats, ens mereixíem un marcador bastant més ampli. A la segona part, els locals han sortit encara més endollats i més decidits a posar les coses difícils als molinencs. Fruit d'aquesta empenta, el Cornellà ha fet el seu primer gol (1-2), en el minut 3, però l'alegria els hi ha durat molt poc, ja que un minut més tard, l'Àlex ha marcat l'1-3. Els locals seguien insistint en atac i han tingut la fortuna d'un gol en pròpia porta (2-3) que els ha fet donar esperances de treure alguna cosa positiva del partit. Aquest gol local ha despertat a la bèstia molinenca i a partir d'aquest moment, s'ha vist el potencial real d'aquest equip. Amb un marcador incert de 2-3, els nostres han començat a rutllar de veritat i a deixar clar el perquè som on som. Així, en Borja ha fet el 2-4, en el minut 7 i dos minuts més tard, en Sergi ha marcat el 2-5, que ja feia poc probable una remuntada local. Els locals ho han intentat tot, fins i tot jugant de cinc, però al davant teníen al millor equip del grup, que no els hi ha deixat acostar-se més en el marcador. En el minut 18, l'Ivan ha tancat el lluminós, fent el definitiu 2-6 que feia justícia al que s'ha vist damunt la pista de Cornellà. De moment no sembla que hi hagi cap equip capaç de fer-li ombre al nostre sénior "A", que setmana darrera setmana va donant fe de les seves aspiracions, que no són altres que assolir l'ascens de categoria.
MOLTES FELICITATS EQUIP !!!
Han jugat: Víctor S., Àlex (2 gols), Ivan (1 gol), Borja (1 gol), Sergi (1 gol), Fran, Jesús, Agus, Isaac (1 gol) Ruben i Jordi.