dissabte, 5 de novembre del 2011

Copy-Paste del partit de fa una setmana, però a l'inrevés. El SÈNIOR "A" remunta un 1-4 i acaba guanyant per 6-4 al Sansur

Els jugadors celebren la victòria amb els Boixos99

Partit de bojos. La setmana passada a Cervelló pensàvem que havíem viscut un fenòmen sobrenatural, d'aquells que passen una vegada cada cent anys, però res més lluny de la realitat. Una setmana més tard, el fenòmen s'ha tornat a repetir, encara que afortunadament, aquesta vegada, a favor del Molins 99. Al minut 10 de la segona part, ningú no donava ni cinc cèntims pel nostre sènior, que perdia 1-4, davant d'un equip molt ordenat i que estava jugant molt bé a futbol sala, però que no sabien que al davant tenien uns jugadors amb l'orgull ferit que no estaven disposats a tornar donar una decepció a la seva afició. Minut 10 de la segona part: "Nois, juguem de cinc", els hi ha dit un valent Víctor Medina als seus jugadors. En Borja s'ha posat la samarreta negra (la de la "xapa") disposat a jugar de porter-jugador. El primer gol de la remuntada (2-4) l'ha marcat un esplèndid Isaac, en el minut 12. En Josep ha marcat el 3-4, en el minut 13, després d'una mil.limètrica passada del super-Paco. Després d'aquest gol hi han hagut tres minuts de patiment perquè la pilota no volia entrar. En Pepo ha tornat a tenir una bona oportunitat, però per un pèl la pilota no ha entrat. En aquest període, fins i tot el Sansur ha pogut marcar a porta buida, però uns extraordinaris reflexes d'en Borja, fent un salt acrobàtic, ho han impedit. Minut 16: seguíem jugant de cinc i una altra assistència mil.limètrica d'en Paco, ha fet que l'Isaac fes l'empat a 4. La bogeria ha envaït a l'afició i era qüestió de segons que el Molins es posés per davant en el marcador. I així ha estat, quan en Borja ha fet el 5-4, culminant una bona seqüència de passades dels cinc jugadors molinencs. Un minut abans d'acabar el partit, en Paco ha arrodonit la remuntada, amb un xut des de la nostra pista, quan el contrari jugava de cinc. Encara ha sobrat més d'un minut per poder gaudir d'una gran tarda de futbol sala i d'emocions.

Els primers gols del partit s'han marcat en els següents minuts: 0-1 (minut 8), 1-1 (Josep, minut 9), 1-2 (minut 14), 1-3 (minut 4, 2a part) i 1-4 (minut 9, 2a part). A la primera part cal destacar les dues errades del Sansur des dels 10 metres.
L'amarga derrota de fa una setmana s'ha transformat avui en una alegria exultant. El que hem vist en aquests darrers 8 dies ens ha fet creure que els "miracles" existeixen i també la justícia. No va ser just que perdéssim el partit de Cervelló. Una setmana més tard, s'ha demostrat que la feina ben feta, tard o d'hora, dona els seus fruits.

- Han jugat: Rafa, Borja (1 gol), Josep (2 gols), Paco (1 gol), Ruben, Joan, Toni, Isaac (2 gols) i Víctor Gonzàlez. MOLTES FELICITATS EQUIP !!!