divendres, 11 de novembre del 2011

Un descarat JUVENIL "A" planta cara a tot un Acció Sant Martí, equip de Divisió d'Honor

Aquest passat dijous, el JUVENIL "A" ha jugat un partit amistós contra l'Acció Sant Martí, equip de Divisió d'Honor. El resultat final ha estat de 7-2, però els nostres jugadors, en tot moment, han plantat cara a un equip teòricament molt superior. Els molinencs han sortit espantats a la pista i en pocs minuts han rebut dos gols. Quan s'han despertat, els nostres han jugat de tu a tu al Sant Martí i només la falta de punteria ha fet que el marcador al final de la primera part fos de 4-2, a favor dels locals. La segona part encara ha sigut millor que la primera, però una vegada més no hem estat encertats davant porta i això, davant d'un equip de Divisió d'Honor, es paga molt car. Sincerament, el resultat de 7-2 no reflecteix el vist damunt de la pista. Els nostres han merescut un resultat més favorable. De totes maneres, el partit d'avui ha de servir per encarar millor els propers partits del nostre grup.
- Han jugat: Jordi, Marc (1 gol), Àlex (1 gol), Xavi, Isaac, Alejandro, Arnau i Agus.