diumenge, 27 de novembre del 2011

El CADET-JUVENIL Femení només coneix la "victòria". Aquest matí de diumenge ha guanyat 1-2 a la pista del Bar Mi Casa.

- CADET-JUV. Fem.: FS Bar Mi Casa - CFS Molins 99 - 1-2
El millor equip del club segueix recol.lectant victòries. Millor impossible: 18 punts de 18 possibles. Aquest matí de diumenge, no sense esforç, s'han desfet per 1-2 d'un Bar Mi Casa que ha venut molt cara la derrota.
Partit molt treballat avui a Sant Vicenç dels Horts. El Bar Mi Casa duia fins avui solament 15 gols a favor i 9 en contra, i malgrat això 12 punts; la qual cosa parla del molt que rendibilitzen els gols. Amb un joc molt defensiu, la situació del Bar Mi Casa, esperant-nos molt prop de la seva àrea; unit a la gran qualitat de la seva portera (preseleccionada sub 17), han fet que el marcador no pugés a més de 2.
Les noies del CFS Molins 99 han fet un bon joc, desequilibrant la defensa en un gran nombre d’ocasions i generant moltes jugades de perill.
Ho han intentat per dalt, com la Jéssica al final de la primera part en un xut llunyà; o la Laura en la segona, que ha enviat una pilota al angle dret, que ha tret una miraculosa mà en l’últim sospir. Ho han intentat per baix, com l’Andrea que ha robat una pilota i ha travessat tot el camp, per acabar amb una xut ajustat a l’arrel del pal dret, que la portera ha tocat suficientment per desviar-la. Ho han intentat per la dreta i per l’esquerra, com quan la Marina en la primera part ha estavellat la pilota al pal xutant des la dreta, o en la segona part, en que en una jugada per l’esquerra, ha estavellat la pilota en la portera. I també ho han intentat des del mig, però sempre teníem la mateixa resposta: la mà, el cos o les cames de la portera.
Però estaà clar que en ocasions, quan les coses van tant justes, quan un cop i un altre topes contra la defensa rival, va molt bé l’instint golejador, i avui aquest instint l’ha posat la Sara. Ella ha estat la que ha pogut batre la portera rival en 2 ocasions. Al minut 9 de la primera part, en que aprofitant una pilota que ha quedat morta en el centre de l’atac, ha marcat el 0-1. I al minut 4 de la segona part, quan en un robatori de pilota pel mig del camp ha establert l'1-2 definitiu. En el minut 10 del primera part el Bar Mi Casa havia marcat amb molta sort un gol, en que una pilota rebotada, ha acabat entrant a porta.
Cal destacar també avui el debut en lliga de la nostra portera la Gisela Gil, que ha tingut poca feina per mantenir la porteria a cero.
Han Jugat: Andrea (portera 10 ‘ inicials), Laura, Sara, Marina i Jessica. (5 inicial) Gisela Gil, Raquel, Clara Bordoy i Clara Docón
Han Marcat: Sara (2 gols)