dissabte, 12 de novembre del 2011

Un superior INFANTIL "A" guanya 0-4 a la pista del Daina Isard d'Olesa

- INFANTIL "A": Escola Daina Isard - CFS Molins 99 - 0-4
Partit de ratxes del nostre Infantil "A" a Olesa, marcat per una primera part molt bona i amb molt d'ordre i molta intensitat que ha deixat un marcador de 0-2, els dos gols de Joan Pitarque. El Molins podria haver augmentat molt l'avantatge deixant un resultat més clar a la primera part, ja que el Daina Isard només ha tingut dues opcions clares, una de falta tocant l'àrea i l'altra en un desencert, degut a la mala visibilitat per culpa del sol. La segona part molt diferent, els jugadors surten una mica adormits pensant que el partit estava sentenciat i res més fora del normal. Ha sigut el moment d'Oscar Carrasco, posant el candau a la porteria i sense deixar passar cap pilota que arribés (destacar els 4 gols encaixats després de 5 partits, una dada que diu molt de la gran labor de tots els jugadors i els porters a l'equip). Grans aturades de mèrit del nostre porter que està fent una gran temporada. Al final el Molins es posa les piles i torna a prendre's sèriament el partit, amb uns últims minuts de gran joc i triangulacions que han acabat amb gols d'en Ferran Carrasco i de l'Albert Tubau, els 2 a grans passades d'en Quim. Lamentar els pocs minuts que ha pogut disputar en Miquel Navarro que als 3 minuts de partit ha hagut d'èsser substituit degut a unes molèsties. Gran victòria i a seguir treballant perque no hi hagin moments de confiança màxima que puguin debilitar a l'equip.