dissabte, 5 de novembre del 2011

Merescuda victòria (1-3) de l'ALEVÍ "B" a Martorell

Amb un principi poc afortunat, donat que als primers minuts, al treure un còrner l’equip contrari ha marcat un gran gol. Són d’aquelles rematades que de 100 pot entrar-ne una i avui ha estat una de les bones. El Molins s’ha vist sorprès i dolgut doncs a l'ésser els principis de la primera part ningú no l´esperava ni tampoc se’l mereixia.
Han reaccionat com un conjunt que dissabte rere dissabte ho està fent millor i on l´entrenador ha fet els canvis amb una gran visió d’equip.
Als pocs minuts i després d’una bona jugada, el Joan Castells aconsegueix l’empat a 1. Tot i que el domini en joc era superior per part del Molins 99, ha costat molt tornar a marcar un altre gol. Aquest ha estat com a conseqüència d’una falta directa, que el porter Arnau Gil ha volgut llençar: GOLÀS per tot l’escaire, pal i gol, era l'1-2, donant una certa tranquil·litat a l'equip que dominava tècnicament damunt de la pistas. Els canvis per part del Víctor han estat encertats i ha continuat donant confiança a l’equip. Com a conseqüència de tot això hem arribat al final de la primera part.
A la continuació del partit i amb un clar domini per part del MOLINS 99, arriba el 3er gol marcat per l'Arnau Izquierdo, fruit de la gran feina de tot el equip i també de la tasca destructiva del jugador Arturo, que fa una feina molt valuosa tallant els atacs del equip contrari, com també l’equip sencer, que avui ha estat molt encertat defensivament. Així hem arribat a la fi del partit amb el resultat de 1 a 3.
Cal felicitar a tots els jugadors de l’equip que s’han buidat durant tot el partit.