dilluns, 14 de novembre del 2011

L'ALEVÍ "B" perd per la mínima (3-4) davant l'Esparreguera, a La Sínia.

Dues imatges del partit de l'Aleví "B" contra l'Esparreguera.

- ALEVÍ "B": CFS Molins 99 – CFS Esparreguera: 3 – 4
Mala sort per als nois de l’Aleví B que han vist com se’ls hi escapava als darrers segons un partit que havien remuntat amb esforç i il·lusió.
La primera part ha estat molt igualada. L’Esparreguera ha atacat insistentment. Però l’encert del porter Arnau Gil i la bona col·locació defensiva dels nostres han mantingut als de l’Esparreguera a ratlla una bona estona. Malgrat això, ben entrada la primera part, l’Esparreguera s’ha avançat en el marcador.
Els nostres, però s’han espavilat i en una ràpida jugada entre el Ferran Suriol i el Joan Castells hem aconseguit empatar amb un xut creuat del Joan. Els dos equips s’havien pres la mida i ningú s’ha volgut arriscar més del compte de manera que ha arribat el descans amb l’1 a 1 al marcador.
El segon temps ha començat de la mateixa manera que el primer. L’Esparreguera s’ha tornat a avançar amb un fort xut des del mig camp, que el porter no ha pogut aturar per poc. Els nostres no s’han rendit. L’Arturo Merino ha robat una pilota prop de mitja pista, s’ha plantat davant del porter i l’ha batut de xut ras. Era el 2 a 2.
Els nostres han agafat volada i un altre cop l’Arturo ha batut al porter de l’Esparreguera. El 3 a 2 s’ha mantingut força estona al marcador, però el rival era dur i la seva afició l’animava amb ganes. En una jugada de força l’Esparreguera ha aconseguit empatar. I quan ja semblava que hi hauria un repartiment de punts, en una jugada desgraciada, als darrers segons ha vingut el quart dels visitants.
Pel Molins 99 han jugat: Arnau Gil, Àlex Puga, Roger Puga, Joan Castells, Gerard Sanllehí, Ferran Suriol, Arturo Merino, Arnau Izquierdo, Àlex López, Enric Terés. Entrenador: Víctor González.