diumenge, 27 de novembre del 2011

Malgrat la derrota (5-3), bon partit del CADET "A" a Martorell

Bon partit el que s'ha vist al poliesportiu Municipal de Martorell on el Cadet ha deixat escapar una bona oportunitat de sumar punts. El partit ha començat amb un Martorell molt encertat de cara a porteria i al minut 2 s'ha avançat en el marcador. Els locals han tingut un parell d'ocasions més, però a partir del minut 10, el domini ha passat a mans del nostres que han convertit el partit en un atac i no gol amb 6 ocasions davant el porter. Quan millor estàvem ha arribat el segon gol d'ells. Això ha esperonat encara més els nostres i, tot seguit, Jordi Lucas ha fet el 2-1. Quan semblava que ens aniríem al descans amb aquest resultat, a falta de segons el Martorell ha fet el 3-1.
La segona part ha començat amb més igualtat. Al minut 6 ha tornat a marcar el Martorell amb un bon gol de xut de fora de l’àrea. A partir d’aquí hem tornat a dominar el partir amb moltes ocasions, però avui la pilota no volia entrar fins al minut 14, quan l’ Adrià Vàzquez ha fet el 4-2 i ens tornava a ficar al partit. Tot seguit els nostres han començat a jugar de cinc i en una bona triangulació ha tornat a ser l’Adrià quin ha posat el 4-3 al minut 19. Un minut més tard hem provocat la sisena falta, però l’EQUIP ha fallat el doble penal, que podia haver sigut el gol de l’empat. Els nostres ho han intentat però a l’últim minut els locals han robat un pilota i a porteria buida han fet el definitiu 5-3. De totes formes gran actitud i, sobretot, molt bon joc dels nostres que han merescut més que un 5-3.
- Han jugat: Javi, Marcel, Arnau Junoy, Ferran, Oriol, Bernat, Adrià (2 gols), Jordi (1 gol), Marc Antoni i Raul