diumenge, 13 de novembre del 2011

El JUVENIL-CADET Femení, millor equip del club, segueix esclafant les seves rivals. Avui ha guanyat 0-10 a Olesa.

- JUV.-CADET Femení: FS OLESA - CFS MOLINS 99 - 0-10
De nou una victòria amb golejada, i es que pel que sembla en aquesta lliga Femenina Juvenil de 1a. divisió hi ha 2 velocitats; els equips de dalt que van guanyant i un altre conjunt de equips, més inexperts que juguen un altre lliga.
Ben aviat s’ha vist que el CFS Molins 99 posaria setge a la porteria rival. En els primers minuts les noies d’en Borja han fet que la portera del Olesa es lluís en 2 aturades. En el minut 3 de la primera part, però un xut de la Sara tocat per una defensora a enganyat la portera i ha entrat a la porteria era el 0-1.
La nostra defensa pressionava a les rivals ben amunt i això ha permès que hi haguessin força oportunitats. En el minut 9 la Clara Docón ha marcat el 0-2 amb un xut creuat des fora de l’àrea i poc més tard, en el 14; després una jugada per la banda de la Ruth, les noies del Olesa s’han introduït la pilota a la seva pròpia porteria. Malgrat tot hem de dir que el FS Olesa, defensava amb intensitat i amb bona col·locació i que la seva portera ha fet un gran partit aturant moltíssims xuts de les nostres.
La pressió ha seguit igual i en una pilota robada per l’Amanda en la defensa contrària, aquesta ha marcat el 0-4 en el minut 24 del primera, i només un minut més tard la Laura ha rematat a gol una pilota penjada des de la dreta per la Clara Docón establint el 0-5 amb el que s’ha arribat al descans.
En el segon temps la cosa ha seguit mes o menys igual. En el minut 1, la Clara Docón ha col·locat el 0-6 acabant una contra després de un robatori de pilota al mig del camp. Set minuts més tard, una combinació a sacada de banda entre la Gisela i la Laura, ha acabat en un xut aturat en primera instància per la portera, però en el rebot la Laura ha marcat el 0-7. Poc després ha estat la Gisela, que ha robat una pilota entre línies prop de l’àrea rival, la que ha marcat el 0-8. Cap al minut 20 de la segona denou la Gisela ha fet un passi diagonal sobre la Sara que ha marcat de nou el 0-9, i sobre el 22 de la segona, la Marina ha tancat el marcador en 0-10 final, al marcar un gol de xut ras en una combinació amb la Sara. Cal destacar també la feina feta per les altres jugadores que no han marcat avui; la Clara Bordoy i la Jessica força actives en les bandes, l'Andrea jugant de tanca i la Ruth que ha esta la portera de la segona part.
Seguim a mb 4 victòries de 4 possibles la qual cosa ens deixa de moment a la part alta de la classificació.
- Han Jugat: Gisela (portera 1a), Clara Bordoy, Clara Docón, Andrea i Sara (5 inicial), Marina, Jessica, Amanda, Ruth i Laura.
- Han Marcat: Sara (2 gols), Clara Docón (2 gols), Amanda (1 gol), Laura (2 gols), Gisela (1 gol) i Marina (1 gol) . El 0-3 ha esta en P.P.