diumenge, 20 de novembre del 2011

El JUVENIL "A" hi posa el joc i l'Alheña guanya (4-5) el partit.

Amb un joc poc brillant, però molt eficaç, l'Alheña s'ha endut els tres punts de La Sínia. Els de l'Hospitalet no han fet més de tres passades seguides, però al davant tenien un pivot que ha fet estralls en la nostra defensa. Ell solet ha marcat tres gols i ha portat al seu equip cap a la victòria. El partit ha començat amb els nostres esperant al rival a mitja pista i trenant jugades de perill. Al minut 7, l'Arnau ha estavellat una pilota al pal, però en un contraatac, els visitants s'han avançat en el marcador (0-1). L'empat a un l'ha marcat l'Arnau, a passada del Xavi. El partit estava totalment controlat pels nostres i així ha arribat el 2-1, obra d'un molt encertat Isaac. En una pèrdua de pilota a mitja pista, l'Alheña ha marcat l'empat a dos. El domini seguia essent nostre i en el minut 23, una jugada molt ben trenada entre l'Ale i l'Arnau ha acabat amb el gol (3-2) de l'Agus, molt ben situat en el segon pal. La mala sort ha fet que en el darrer instant de la primera part, els forasters fessin l'empat a tres, amb un gol en pròpia porta dels nostres.
La segona part ha estat un recital dels molinencs, però el gol no arribava. En David i en Marc ho intentaven amb xuts des de lluny, però no hi ha via sort. En una jugada aïllada, en el minut 7, el nº8 de l'Alheña ha afusellat al Jordi, que no ha pogut fer res per aturar la pilota. En ple domini dels d'en Jorge, en David fa una excel.lent passada a l'Arnau, situat de pívot, que en un ràpid gir engalta un fort xut, que es converteix en l'empat a quatre. Un Jorge molt valent, faltant cinc minuts ha decidit jugar de cinc, però no hi ha hagut sort, ja que en el darrer instant, una altra vegad el nº8 dels visitants, ha marcat el gol de la victòria, des dels 10 metres, després de cometre els nostres la seva sisena falta. Com a resum, podríem dir que han sobrat els 30 darrers segons de cada part, quan l'Alheña ens ha marcat dos gols que ens han fet molt mal. Hem jugat un gran partit, però hem perdut. Al final, els nois estaven molt desanimats, però s'ha d'aixecar ràpidament l'ànim i seguir treballant per poder aconseguir millors resultats. Destaquem la lesió de l'ÀLEX, que l'ha impedit jugar aquest important partit. Esperem que estigui totalment recuperat pel proper partit i amb els seus gols ens ajudi a guanyar
- Han jugat: Jordi, Xavi, Alejandro, David, Agus (1 gol), Arnau (2 gols), Marc i Isaac (1 gol).