dilluns, 14 de novembre del 2011

El Sènior "A" s'ha deixat els tres punts a Cornellà. Malgrat cometre pocs errors, aquests s'han pagat molt cars.

- SÈNIOR "A": CFS Cornellà - CFS Molins 99 - 3-2
En un horari poc habitual (diumenge a les 18:15), el nostre Sènior "A" ha jugat en el flamant nou pavelló de Sant Ildefons. La veritat és que cada vegada que visitem un nou pavelló en algun dels pobles de Catalunya, sento enveja sana. No ho vull fer, però és inevitable que els compari amb el nostre de La Sínia. És una llàstima, però nosaltres ens hem de conformar amb el "nyap" de pavelló que tenim a casa.
Podia haver guanyat qualsevol, però al final ho ha fet qui menys errors ha comès. Bon partit, però sense premi. Ja ho hem dit altres vegades: en aquesta categoria ningú regala res, no hi ha rival fácil. El Cornellà ha començat molt fort i es passava la pilota molt ràpidament i molt bé. Els nostres els esperaven a mitja pista i controlaven bé els seus atacs. Però en el minut 4, el millor jugador local se’n va per la dreta i assisteix a un company seu, que marca a plaer des del segon pal. A partir d'aquest moment, els molinencs han controlat molt bé els atacs del Cornellà i han començat a crear oportunitats de gol en contraatacs. En el minut 12, en Ruben ha estavellat la pilota en el travesser, en el llançament d’una falta. En Manolo i en Paco han tingut dues oportunitats més, però sense sort. Però en el minut 15, l’Ivan ha fet un xut creuat per l’esquerra i ha empatat el partit. El marcador ja no s’ha mogut més en aquesta primera part. En el minut 5 de la segona part, els nostres han perdut una pilota a mitja pista i aquest error l’ha aprofitat el º17 local per marcar el 2-1. Lluny d’entregar el partit, els molinencs han seguit lluitant i posant en perill la portería local. Hem tingut un parell d’ocasions per a poder empatar el partit, però no hi ha hagut encert davant de porteria. En el minut 13, en un contraatac molt ben portat, el Cornellà ha marcat el 3-1. A partir d’aquest moment, els nois d’en Víctor Medina han jugat de cinc. Hem disposat de 4 o 5 clares oportunitats per a marcar, però avui no hi havia sort. En Ruben ha estavellat dues pilotes més al pal. Estava clar que avui la pilota no volia entrar. No ha estat fins el darrer minut, que finalment en Ruben ha marcat, a passada d’en Josep. Ha sigut una llàstima, s’ha fet un bon partit, molt seriós i treballat, però hem hagut de tornar cap a Molins sense cap premi. Hem pagat massa cars els pocs errors comesos.
-Han jugat: Víctor Sanmartín, Isaac, Paco, Borja, Ruben (1 gol), Manolo, Ivan (1 gol), Josep, Toni, Jesús, Víctor González i Rafa.
Avui destaquem l’absència del Joan Baqués, que acaba de ser pare. MOLTES FELICITATS per aquesta gran notícia.