dissabte, 5 de novembre del 2011

El JUVENIL "A" torna a somriure i guanya 3-1 al SAFA Sabadell

Segons l'Eneida de Virgili, els soldats grecs van posar setge a la ciutat de Troia i van haver de passar 10 anys per poder derrotar als troians. Tots coneixem la fantàstica història del "cavall de Troia", ideat per Ulisses. Avui a La Sínia no ha fet falta cap cavall ni 10 anys de setge per poder vèncer al SAFA, però sí que hem necessitat 45 minuts per avançar-nos en el marcador i poder guanyar el partit. Des del primer minut s'ha vist que els vallesans vendrien cara la seva pell. Fins i tot s'han avançat en el marcador, 0-1, en el minut 6 de la primera part. El Guti s'ha encarregat d'equilibrar el marcador només un minut més tard. Els molinencs ho intentaven, la seva pressió era asfixiant, però la troiana defensa del SAFA impedia qualsevol alegria dels jugadors d'en Jorge Rubio. Creàvem oportunitats, però el porter vallesà ho aturava tot. Els molinencs encara tenien en el record la derrota de la setmana passada i no volien que es repetís avui. El SAFA només arribava en perill en jugades aïllades de contraatac, però s'han trobat amb un Jordi molt segur sota els pals. En Xavi ho ha intentat, en Marc i l'Isaac també, però no hi havia sort. Només el pal ha impedit que l'Alejandro marqués. L'Arnau ho intentava per la banda dreta i l'Agus per l'esquerra, però la muralla sabadellenca no cedia. Els potents xuts d'en David també s'estavellaven fora de la porteria vallesana. Amb tots aquests infortunis ha acabat la primera part. A la segona, en Jorge ha manat esperar al rival a mitja pista i intentar jugar a la contra. Així ho han fet els nois i fruit d'aquesta nova tàctica han arribat ocasions més clares de gol. Era qüestió de temps que la balança es decantés cap al costat molinenc. De totes maneres, no ha estat fins el minut 19 de la segona part que el "matador" Guti ha perforat la muralla troiana, posant pel davant als nostres. A aprtir d'aquest moment, els sabadellencs han perdut força i així ha arribat el 3-1, obra del David, després d'una assistència de l'Agus.
- Han jugat: Jordi, Àlex (2 gols), Alejandro, David (1 gol), Agus, Marc, Xavi, Isaac i Arnau.