diumenge, 20 de novembre del 2011

Les noies del Juvenil-Cadet segueixen imparables, amb 5 victòries en 5 partits. Avui li ha tocat el rebre (8-1) a l'AE Pares i Mares de Martorell

CFS MOLINS 99 - 8 ASSOC. ESPORTIVA PARES I MARES MARTORELL FS - 1
Dues parts diferents avui a la Sínia. La primera una mica fluixa i la segona recuperant el to en atac. Tres punts més que ens deixen a dalt de la taula esperant a 2 rivals del la part alta en les 2 properes jornades.
Com sempre aquesta temporada hem marcat molt d’hora, en el primer minut de partit, una jugada per banda esquerra de la Marina ha acabat en un xut ras que s’ha colat amb un pel de sort per entre les cames de la portera. Malgrat això les noies no acabàvem de jugar bé en atac; amb un joc imprecís, amb moltes errades en la passada i amb manca de decisió davant la porteria rival. El AEPM Martorell FS ha fet una evolució positiva, des el nostre partit de referència amb elles a la pretemporada, i possiblement això ha fet que les nostres jugadores mostressin un pel de manca de concentració, al trobar més resposta de la esperada.
Al minut 8 una jugada trenada pel centre entre la Sara i la Marina, ha acabat amb un xut de la Marina que ha batut de nou la porteria visitant (2-0). El joc imprecís ha seguit i en Borja ha demanat un temps mort per redreçar la situació. L’efecte correctiu no ha estat immediat; ha faltat que en una jugada de pressió de les jugadores rivals, ens marquessin el 2-1, perquè les instruccions del nostre entrenador tinguessin efecte. La reacció al gol ha esta immediata, i un minut més tard en el 17, a la sortida d’un corner, la Laura ha marcat el 3-1, a passada de la Clara Bordoy.
A la mitja part s’han tornat a repassar el conceptes, i les nostres ara si han sortit a totes. En el minut 2 la Laura combina per la dreta amb la Clara Docón i marca d’un xut creuat que pica al 2on pal i entra (4-1).
En el minut 4 l’àrbitre ens regala una falta incomprensible dins de l’àrea. És un lliure indirecte a menys de 2 m del pal esquerra, que saca la Marina Docón i la Laura afusella establint el 5-1.
El joc en aquesta segona part ha millorat de forma notable i el CFS Molins99 ha començat a tocar i fer circular la pilota amb seguretat i fluïdesa. Fruit d’aquest joc, la distància en el marcador ha començat a augmentar. En el minut 10 de la segona la Laura ha combinat amb la Gisela i aprofitant una rebuig de la defensa ha marcat el 6-1. Poc després un altre cop una inspirada Laura en un robatori de pilota en pressió sobre la defensa ha marcat el 7-1 i finalment una bonica jugada entre la Marina i la Laura que han fet 2 teva-meva seguides, ha acabat amb el 8-1 definitiu.
Les nostres noies segueixen molt fortes a la part alta de la classificació, amb 5 victòries de 5 possibles, esperant ara que 2 rivals de la part alta de la taula juguin contra nosaltres.
Han Jugat:
Gisela (portera 1a), Jessica, Marina, Andrea(portera 2a part) i Laura (5 inicial), Sara, Clara Bordoy i Clara Docón.