diumenge, 20 de novembre del 2011

Un irregular SÈNIOR "A" es deixa els tres punts aquesta tarda a La Sínia contra l'AE Xarxa

Hem sortit una mica adormits i el Xarxa ja guanyava per 0-2 en el minut 3 de la primera part. Als nois d'en Víctor Medina els hi ha costat molt obrir el forrellat de la defensa contrària. No ha estat fins el darrer minut de la primera part que l'Isaac ha marcat, desviant lleugerament la pilota que havia xutat en Paco. A la segona part, tot seguia igual i el Xarxa es defensava molt ordenadament, fent molt difícil que els molinencs poguessin trenar jugades de perill. Tot i així, hem tingut algunes ocasions per poder donar la volta al marcador, però una vegada més hem fet "internacional" al porter visitant. Com ja és habitual en els darrers partits, en Víctor Medina ha ordenat jugar de cinc, quan faltaven 6 minuts per acabar el partit. Faltant 3 minuts, el Xarxa s'ha avançat 1-3 en el marcador. En Ruben ha fet el 2-3 i l'Isaac l'empat a 3. Encara quedava temps per donar la volta al marcador, però quan faltaven 30 segons, quan encara jugàvem de cinc, els forasters han fet el definitiu 3-4, a porta buida, des de la seva àrea. Destaquem que avui, després de molts mesos sense poder jugar, per una lesió que arrossegava des de la darrera temporada, en Jesús Gonzàlez ha tornat a jugar uns minuts. També, en Sergio Martín, que encara no havia debutat aquesta temporada, també degut a una lesió, ho ha pogut fer avui. Moltes Felicitats als dos i esperem que puguin ajudar als seus companys.
- Han jugat: Víctor Sanmartín, Josep, Paco, Borja, Ruben (1 gol), Isaac (2 gols), Jesús, Ivan, Sergio i Víctor González.