dissabte, 26 de novembre del 2011

Tercera derrota consecutiva del SÈNIOR "A" que el situa prop de la zona perillosa de la taula

Foto per a la història: en Jordi Riera, ha jugat per primera vegada en el Sènior "A" i l'Àlex Sanchez, ha tornat a casa. Molta sort als dos !!!

- CFS Molins 99 - Col.legi Santo Angel: 1-7

Tercera derrota consecutiva del Sènior "A" que no ha tingut cap opció per treure alguna cosa positiva en el partit d'aquesta tarda a La Sínia. El Col.legi Santo Angel s'ha trobat amb un gol molt matiner (minut 2) i això ha fet que juguessin molt tranquils i controlant la situació en tot moment. Els de Castelldefels són un equip molt experimentat que volen recuperar la categoria perduda i de ben segur que seran un seriós aspirant a l'ascens. Els jugadors d'en Víctor Medina hi han posat molta voluntat, però al davant tenien un equip molt sòlid defensivament que ha fet impossible qualsevol opció a la victòria. La primera part ha acabat en 0-2, amb dos gols marcats en dues jugades desafortunades dels nostres. A la segona, en JORDI RIERA, amb només 16 anys i jugador del Juvenil "A", ha debutat a la porteria del nostre sènior "A". En Jordi ha completat una bona actuació, sense poder fer res en els gols encaixats. També cal destacar el retorn de l'ÀLEX SANCHEZ, que tot i fer un bon partit, no ha tingut massa sort davant la porteria rival. L'únic gol molinenc l'ha marcat l'Isaac, en el minut 5, després d'una molt bona passada de l'Àlex.

Una jornada més veiem com en aquesta nova categoria de Preferent no hi ha cap equip fàcil i que tots estan farcits de jugadors de molta classe. Caldrà lluitar molt per aconseguir victòries, però de ben segur que ho intentarem i al final ho aconseguirem. MOLTS ÀNIMS a TOTS !!!

- Han jugat: Víctor Gonzàlez, Borja, Ruben, Paco, Àlex, Ivan, Isaac (1 gol), Sergio, Jesús i Jordi.