dissabte, 14 de gener del 2012

Bon inici d'any del Base Femení, que ha guanyat 8-4 al Montornés

Aquest matí el Base Femení del Molins’99 ha aconseguit una bona victòria contra el Montornés Giribets.
Les nostres noies han començat el partit una mica desconcentrades, degut a això hi ha hagut ocasions de gol per part d’un equip i de l’altre. I en una d’aquestes el Montornés s’ha avançat al marcador, però les nostres noies han reaccionat i al poc moment ha igualat el marcador. Tot i això elles han seguit jugant i s’han tornat a avançar, però poc després el Molins ha empatat. A partir d’aquí les nostres jugadores han començat a dominar el joc i a tenir ocasions, i gràcies a una bona pressió i a la realització de diverses parets han acabat la primera part amb una 5 a 2 a favor.
A la segona part les jugadores del Montornés han sortit a pressionar amb més intensitat i han dificultat el joc de les nostres jugadores, però de mica en mica han tornat a agafar el control del partit. I el resultat final ha estat de 8 a 4 a favor.
Cal felicitar a totes les jugadores pel bon partit que han fet aquest matí, ja que no hem d’oblidar que jugàvem contra les quartes de la lliga. I cal remarcar el bon partit que aquest mati ha fet la Laura Vilà, ja que a part de marcar 4 gols, ha fet bones jugades i bona pressió. Noies a seguir així!
GOLS: Laura Vilà, 4 gols; Júlia, 2 gols; Isa 1 gol i Valèria 1 gol