dilluns, 30 de gener del 2012

El BENJAMÍ "A" es retroba amb la victòria (8-6) davant del Vallirana, fent un gran partit

A més de fer un gran partit, ha sigut un gran partit, d'aquells que la graderia gaudeix de principi a final. Ambdós equips han jugat a l'atac, pressionant-se mútuament i disposant de multitud d'ocasions: el resultat podria haver estat més gran del que ha sigut finalment (8-6). El nostre benjamí ha començat endollat al partit, i tot començar perdent 0-3, el partit estava molt igualat. Tant que, abans del 0-1, 0-2 i 0-3 hem disposat d'ocasions molt clares, entre elles 2 pals. A partir d'aquí, però, el Molins ha començat a replegar millor en les contínues pilotes bombejades dels de Vallirana, robant pilotes a mig camp i muntant contraatacs que han suposat la remuntada dels nostres nois, que han començat a ficar-ho tot.
1-3: contraatac de Gerard i Albert, qui remata molt bé sol contra el porter.
2-3: GOLÀS del Roger, que en un altre contraatac i sol davant del porter, decideix, veient al porter avançat, fer un xut de "cullera" des de gairebé mig camp, entrant la pilota per l'escaire.
3-3: gol de falta de l'Albert, després d'unes mans comeses pel porter visitant en un altre contraatac.
4-3: gol de Joan de Pablo al segon pal en una jugada de còrner, assistit pel Miquel.
5-4: gol d'en Gerard, en un contraatac calcat al primer gol, amb un bon pase de l'Albert.
6-4: gol d'en Salva de jugada personal, després de robar pilota i fer una llarga carrera encarant tot sol al porter. Així arribàvem al final d'una intensa primera part.
La segona part ha sigut molt més trabada, amb moltes faltes, menys ocasions i més intercanvis de possessió. Tot i així, sempre hem anat per davant al marcador. El 7-4 el feia l'Albert, novament en un xut de falta. Ens han fet el 7-5 en una jugada que no hem sabut treure de darrera, però un minut després, el Roger Costa sentenciava el partit (8-5)després d'una jugada amb varis rebots. Partit controlat fins al final, ja que el gol dels locals, que tancava el marcador (8-6) ha sigut a falta de menys d'un minut. Felicitats a aquests nois que, una setmana més, ens demostren una progressió ascendent.