dissabte, 28 de gener del 2012

En un final d'infart, el SÈNIOR "A" empata a 3 a la pista del Mil.lenium Sport Viladecans

Aquesta tarda, a la pista del SAFA Gavà, la nefasta actuació de la col.legiada Mercè Pardo ha impedit que els nois d'en Víctor Medina guanyessin el partit contra el Mil.lenium Sport Viladecans. No ha expulsat al porter local per una clara agressió a l'Àlex, en la jugada que ha precedit al segon gol local. Una llàstima, però el nostre Sènior no ha pogut emportar-se els tres punts per una molt desafortunada actuació de la col.legiada. Tot i això, també cal assenyalar la nostra manca de punteria davant la porteria del Mil.lenium, en alguna fase del partit. Segons com s'analitzi el partit, també podem donar per bo l'empat, ja que quan faltaven 3 minuts perdíem 3-1. Però amb un joc valent, atrevit i jugant de cinc, hem aconseguit empatar a 3. Fins i tot, quan faltaven pocs segons per acabar el partit, hem tingut l'oportunitat de guanyar.
El partit ha estat molt disputat, amb un Mil.lenium fort i ordenat en defensa que creava perill amb contraatacs. Al minut 3 han marcat l'1-0 i no ha estat fins el minut 12, que en Ruben ha fet l'empat a un, després d'una bona passada de l'Àlex. El 2-1 ha arribat en el minut 17 en la jugada comentada més amunt, quan una agressió del porter local a l'Àlex no ha estat sancionada per l'àrbitre, el joc ha continuat i ha acabat en el segon local. Així ha acabat la primera part.
A la segona, els molinencs han tingut vàries ocasions clares per avançar-se en el marcador, però la sort ens ha girat l'esquena. Quan faltaven 6 minuts els nostres han començat a jugar de cinc, però han estat els de Viladecans, que una jugada de falta, s'han tornat a avançar en el marcador fent el 3-1. Era el minut 16 de la segona part i encara no estava tot perdut. Amb esforç i moltes ganes i en un final d'infart, els nois d'en Medina no han donat res per perdut i així an arribat els golassos del Pepo (minut 17) i del Ruben (minut 19). Ja no quedava massa temps per a res més, però encara hi ha hagut una darrera oportunitat per haver aconseguit els tres punts. Potser ens hem deixat dos punts a Gavà, però jugant amb aquestes ganes segur que ens deixarem pocs punts pel camí.
Han jugat: Victor G., Toni, Borja, Ruben (2 gols), Josep (1 gol), Jesús, Àlex, Isaac, Paco, Ivan i Víctor S. També hi eren: Rafa i Sergio.