diumenge, 15 de gener del 2012

L'INFANTIL "A" inicia l'any amb la mateixa bona dinàmica de bon joc i gols, guanyant 7-1 a l'AE Martorell

El nostre Infantil "A" ha iniciat l’any 2012 contra el Martorell Assoc. Esportiva, un rival de la part de baixa de la classificació.
El nostre equip ens ha ofert el mateix bon joc en que va acabar l’any 2011, contra un rival força inferior.
El domini ha estat total durant tot el partit i si els nostres haguessin estat més encertats a davant de la portería, el resultat hagués pogut ser més ampli.
La primera part, tot i que el rival amb prou feines ha passat de mitja pista, sols ha arribat un gol, gràcies a un rebot que ha aprofitat l’Oscar Quesada. Tot i que els nostres han atacat de manera insistent, ens hem anat al descans amb un 1-0.
A la segona part però, l’equip ha sortit molt “enxufat” i en el minut 10, ja havien caigut 3 gols més. A partir d’aquí, la dinàmica ha estat la mateixa, amb un Molins99 buscant més gols i un rival que es defensava com podia.
D’aquesta manera han anat caient els gols al sac del Martorell, i sols als minuts finals, han pogut fer el gol de l’honor.
A destacar la imatge d’equip conpacte que dóna aquest grup, amb una línea del tot ascendent i que ens ha de dur als llocs més alts de la classificació.
Han jugat: Oscar Carrasco (porter), Ferran Carrasco, Joan Pitarque, Josep Cinca, Pau Llopart –equip inicial- Quim Valldaura, Albert Tubau, Miquel Navarro, Oscar Quesada i Bernat.
Gols: 1-0 (O.Quesada, minut 14); 2-0 (Pau, m.26); 3-0 (O.Quesada, m.29); 4-0 (Quim,m.33); 5-0 (Miqui,m.40); 6-0 (Pitarque, m.41); 7-0 (Miqui,m.44), 7-1