diumenge, 29 de gener del 2012

Un magnífic JUVENIL Femení guanya 1-3 a la pista del Palson Collbató.

PALSON COLLBATÓ - 1 CFS MOLINS 99 - 3
Magnífic inici de la segona volta de les noies del JUVENIL FEMENÍ del CFS MOLINS 99, que han assolit una altra victòria fora de casa per 1 a 3
Les noies han sortit amb força a la pista del Palson-Collbató i relativament d’hora s’han avançat al marcador, amb una jugada individual pel centre del atac, en que la Laura ha fet una conducció i finalment ha batut per baix la portera del Collbató, establint el 0-1 en el minut 4 de la primera part.
Només 4 minuts més tard una combinació per l’esquerra entre la Laura i l’Andrea ha acabat en un xut d’aquesta, que s’ha estavellat pel exterior de la xarxa de la porteria.
En el minut 13 la pressió de la Sara i la Clara Docon sobre la defensa rival, dona una pilota a la Clara que s’inventa una jugada individual que acaba amb un magnífic xut creuat des l’esquerra que s’ha colat a la porteria rival establint el 0-2
En el minut 17 a la sacada d'una falta, una combinació en curt Sara-Marina-Sara acaba amb un xut de la Sara a la creueta de la porteria.
En el minut 20 s’ha produït una gran jugada, en que l’Andrea pressionada en el centre de la defensa, ha fet un globus que ha passat totes les jugadores del Palson-Collbató deixant la Sara sola davant la portera rival a la que ha superat per alt fent una vaselina amb un lleu toc, marcant d’aquesta forma tant espectacular el 0-3
En el segon temps, la portera rival ha fet un gran partit i ha neutralitzat el perill en moltes ocasions, quan no ho han fet els pals, com quan en el minut 10 la Ruth ha fet una jugada dins l’àrea que ha acabat en el pal esquerra de la porteria.
En aquesta segona part les nostres noies ha jugat be però sense sort de cara al gol. En canvi el Palson Collbató en aquest segon temps ha xutat més a la nostra porteria, encara que l’Andrea (portera de la segona part) no ha tingut dificultats per aturar-los. Ha estat ja en el minut 22 de la segona quan una pilota perduda en el centre de la defensa en la posició de tanca, l’ha robada el Collbató, que ha acabat marcant l'1-3
Cal destacar avui un bon partit de totes les jugadores del juvenil-femení que s’ha trobat un rival que respecte d’aquell de l’inici de temporada a la primera volta ha millorat de forma notable.
Han Jugat: Ruth (Portera 1a part), Andrea, Laura, C Bordoy, i Sara (5 inicial) Raquel, Marina, Clara Docon,
Han Marcat: Laura (1 gol), Clara Docon(1 gol), Sara (1 gol),