diumenge, 15 de gener del 2012

El CADET-JUVENIL Femení acaba la 1a volta amb una victòria contundent (1-9) a Santpedor.

CEFS SANTPEDOR - 1 CFS MOLINS 99 - 9
Les noies del Cadet-Juvenil Femení han tornat a guanyar avui al camp d'unes de les penúltimes classificades, obtenint 3 punts de cara al campionat.
L’inici del partit ha estat un pel estrany, ja que malgrat la diferència de nivell entre els 2 equips, no es veia reflectida en les accions sobre la pista.
En una jugada de sacada de banda des de la dreta, el Santpedor s’ha avançat al marcador 1-0, amb un xut que inexplicablement ha passat pel mig de la nostra defensa, colant-se a la porteria sense oposició. Era el minut 6 de la primera part i les nostres noies dominaven el joc, però sense concretar-lo en gols.
La pressió del Molins ha seguit amb diverses jugades de perill, que han acabat al pal de la porteria del Santpedor en tres ocasions; en el minut 7 a xut de la Marina, en el 8 a xut de la Laura i en el 14 a xut de la Gisela.
En el minut 17 de la primera part, hem empatat 1-1, en una jugada individual de la Laura acabada amb un fort xut. Uns minuts més tard, en el 24, una teva meva entre la Sara i la Marina per la banda esquerra del atac l’ha acabat la Sara amb un xut a gol establint l'1-2.
Ja al límit de temps la Raquel ha aprofitat un rebuig de la portera, marcant l'1-3.
En el segon temps, les noies han sortit disposades a millorar la imatge de la primera part, i ja en el minut 1 la Marina ha marcat l'1-4 en una jugada personal. En el minut 4, fruit d’una bona pressió de la Raquel que ha recuperat una pilota en atac, l’ha cedit a la Sara que ha xutat. La pilota després de 3 rebots s’ha colat a la porteria del Santpedor, establint l'1-5.
Poc després en el minut 6, la Marina ha xutat des la dreta perquè l’Andrea ben situada dins de l’àrea marqués l'1-6. Només 1 minut més tard, una paret entre la Marina i la Laura, ha acabat amb un xut de la Marina a gol. (1-7)
En el minut 9 una sacada de corner l’ha rematat la Laura des la dreta a gol marcant l'1-8. Ja en el minut 24 d’aquest segon temps, la Laura ha tornat a marcar l'1-9 definitiu.
S’ha acabat la primera volta de la lliga amb un resultat força bo; amb un segon lloc ben assegurat. El joc de l’inici de campionat, s’ha anat consolidant, i encara que en els últims partits sembla que les noies no estan tant fines com al principi, cada cop es van introduint noves variants en el joc i millorant tant en defensa com en atac. Ara cal seguir millorant, per tal de no perdre més punts i així mantenir i qui sap sinó millorar la classificació.