diumenge, 8 de gener del 2012

Un potent JUVENIL "A" guanya 0-1 a la pista de l'Escola Pia de Sabadell

Segona victòria consecutiva dels nois del Jorge Rubio. Van acabar bé l'any passat i han començat millor aquest 2012 que pot esdevenir un gran any, si la cosa continua així. Avui teníem les baixes del Jordi, per sanció i de l'Isaac, per motius personals, i els han substituit molt bé l'Àlex, fent de porter i en Víctor Díaz, lluitant de valent damunt la pista.
El partit ha estat molt igualat i així ho demostra l'ajustat marcador. Els locals encara no havíen perdut cap partit a la seva pista i avui han estat abatuts pels lluitadors molinencs. Dic lluitadors perquè s'ha hagut de lluitar molt per guanyar els tres punts. Com ja és habitual en els darrers partits, els nostres dominen el joc i el contrari només s'acosta a la nostra porteria amb perillosos contraatacs. Des del xiulet inicial de l'àrbitre, ja s'ha vist que els jugadors d'en Jorge havien anat a Sabadell a guanyar el partit. S'havien mentalitzat molt bé de que només podien guanyar o guanyar, si encara volien tenir esperances de pujar de categoria a final de temporada. Amb la lliçó ben apresa, s'han volcat amb gran insistència contra la porteria local. De totes maneres, els sabadellencs s'acostaven amb perill amb algun contraatac aïllat. En els primers minuts, l'Àlex ha hagut de fer alguna aturada de molt mèrit. Tots els jugadors molinencs, com a mínim, han tingut una ocasió per haver inaugurat el marcador. La segona part ha començat també molt igualada, però, igual que la primera, amb més ocasions clares dels molinencs. S'ha hagut de patir de valent fins el minut 21 d'aquesta segona part, quan en una jugada començada a mitja pista pel Marc, aquest ha passat la pilota a l'Arnau, que ha fet una assistència al segon pal, on hi havia arribat l'Agus, que ha marcat el definitiu 0-1, per sota les cames del porter sabadellenc. Tres punts que ens mantenen en la part alta de la classificació i ens ajuden a agafar moral davant els propers partits.
-Han jugat: Àlex, Marc, Xavi, Alejandro, David, Arnau, Agus (1 gol) i Víctor.
- Valoració:
- Àlex: inexpugnable. Ha fet vàries aturades de mèrit i no s'ha deixat sorprendre en cap moment.
- Marc: potent. Ha defensat i atacat amb molta potència i encert.
- Xavi: profund. Ha donat profunditat i perill en atac.
- Ale: amo de la banda. Ha corregut amunt i avall sense deixar-se sorprendre.
- David: segur. L'amo de la defensa.
- Arnau: assistent. Tant per la dreta com per l'esquerra ha portat de corcoll els seus marcadors.
- Agus: golejador. Ha marcat l'únic gol de la tarda, que val tres punts d'or.
- Víctor: debutant. Ha lluitat de valent damunt la pista.
- Jorge: mestre. Ha sabut llegir en cada moment el partit, canviant el sistema quan calia.
- Jaume: patidor.