diumenge, 8 de gener del 2012

El CADET-JUVENIL Femení comença el nou any amb derrota (3-5) a casa davant el Castellbisbal.

- CFS MOLINS 99 - FS CASTELLBISBAL - 3-5
Les noies del Cadet-Juvenil Femení es compliquen la Lliga. Partit complicat on el Castellbisbal tenia l’oportunitat d’enganxar-se i el CFS Molins 99 de posar terra pel mig als seus perseguidors.
Les noies estaven avisades de que seria complicat guanyar avui, tot i això com a molts partits, el nostre rival surt amb més ganes i lluitant més totes les pilotes. Fruit d’això es veia a un CFS Molins 99 que no es corresponia amb la seva posició a la taula. En una pèrdua de pilota a camp contrari, la jugadora nº5 del Castellbisbal, ha marxat per banda esquerre per velocitat i ha xutat a porteria, la pilota ha tocat els dos pals i la Gisela Gil l’ha ficada a la porteria intentant trepitjar-la.
Amb el resultat en contra, el nerviosisme s’ha apoderat de les noies, cada una volia fer la guerra pel seu compte, intentant regatejar en comptes de jugar com saben. Als últims minuts de la primera part, en altres pèrdues de pilota on mai s’ha de perdre (mig camp), han fet que el marcador es col·loqués 0-3. La Sara ha aconseguit retallar distàncies a punt d’acabar la primera part.
A la segona part, la consigna era clara: marcar almenys un gol als primers 5 minuts. Així ha estat, al minut 5 la Sara ha fet el segon gol i, al minut 7 ha completat el seu hat-trick amb el tercer gol. Tot anava sobre rodes, les noies del Castellbisbal eren incapaces de mirar cap a porteria contraria i semblava que el 4-3 arribaria en qualsevol moment. En l’enèsima pèrdua de pilota en zona perillosa, el Castellbisbal ha marcat el 3-4. Encara hi havia temps per tornar a remuntar però ha estat el Castellbisbal que ha aconseguit fer el 3-5 definitiu, com no, en una altra contra per una pèrdua de pilota.
Als últims 9 minuts de partit, les noies han jugat de 5 però sense aconseguir retallar les distancies al marcador. Ara toca treballar i confiar en que encara tot és possible.
- Han Jugat: Gisela G(Portera), Andrea, Ruth, Laura i Sara.(5 inicial) Marina, Clara Bordoy , Raquel, Clara Docón
- Han Marcat: Sara (3 gols)