dissabte, 14 de gener del 2012

El SÈNIOR "A" progressa adequadament i venç 6-0 al Casa Alcalà

En la pàgina 370, del volum nº18, de "La Gran Enciclopèdia Catalana" trobem la següent definició del mot "progressar": fer un progrés o progressos, millorar. La paraula "progrés" la defineix com una "acció d'anar endavant, d'avançar, procés ascendent i positiu, mitjançant el qual un ésser passa d'un estat, forma o grau a un altre de superior, de millor". Està molt clar que el nostre Sènior "A" està progressant molt adequadament. Ha passat a un estat bastant millor del que estava a principis del passat mes d'octubre. El per què d'aquest progrés es troba en l'actitud i compromís de tot l'equip, començant pel Víctor Medina i continuant pels Víctor S., Víctor G., Rafa, Manolo, Àlex, Josep, Joan, Paco, Toni, Borja, Ivan, Sergio, Ruben, Isaac, Jesús i acabant pel Juan. Les coses poden sortir bé o malament, però aquest equip mai ha deixat de lluitar, d'esforçar-se i de tenir una personalitat pròpia. En els mesos d'octubre i novembre era com aquell ocellet que, amb prou feines cobreix de plomes tot el seu cos, i ja es veu obligat a deixar el niu per volar enmig d'un món desconegut i ple de perills, com és la nova categoria de Preferent. Avui, el nostre Sènior "A" és un equip que s'ha guanyat un respecte entre els rivals i que fa "por". El partit d'avui ha començat amb un excel.lent Àlex, que en una gran jugada per l'esquerra ha deixat enrera al seu marcador i ha assistit mil.limètricament al Paco, perquè marqués l'1-0. Uns minuts més tard, en una contra ben portada una altra vegada per l'Àlex, aquest ha assistit al Ruben, que ha fet el 2-0. Amb un joc harmoniós i molt ben trenat, els molinencs s'han fet amos i senyors de la pista. Just abans d'acabar la primera part, l'Àlex ha tingut una oportunitat d'or en un llançament des dels 10 metres, però la pilota s'ha estavellat en el travesser de la porteria del Casa Alcalà. Malgrat el bon joc de la primera part, el marcador de 2-0 no era garantia de victòria. En el minut 3 de la segona part el partit s'ha acabat, ja que en Paco ha fet el 3-0, després d'una passada d'en Toni i pocs segons més tard, en Josep ha marcat el 4-0, amb una nova assistència de l'Àlex. Per acabar-ho d'adobar, en Toni ha fet el 5-0, després d'una pilota al pal de l'Àlex. A partir d'aquest marcador tan clar, els molinencs s'han dedicat a tocar la pilota, adormint el partit. En Sergio ha tancat la festa, marcant el definitiu 6-0, amb un fort xut, marca de la casa. Quarta victòria consecutiva dels nois d'en Medina que els fa dormir en la zona tranquila de la taula, esperant que es barallin, entre ells, els de més amunt i així poder anar escalant posicions.
Han jugat: Rafa, Àlex, Josep (1 gol), Paco (2 gols), Toni (1 gol), Borja, Ivan, Sergio (1 gol), Ruben (1 gol), Isaac, Jesús i Víctor G.