diumenge, 29 de gener del 2012

Cap de setmana rodó pel CADET "A": dues victòries i 6 punts al sarró. Avui diumenge ha guanyat 5-4 al Casp

Apassionant partit el que s'ha vist aquest matí a la Sínia entre el nostre Cadet "A" i el Casp que ha acabat 5-4 amb gol del porter jugador gairebé a l'últim minut. Molt d'hora s'han avançat els visitants amb un fort xut creuat al minut 2, cosa que no ha modificat la manera de jugar dels nostres, sempre intentant jugar, i així l'Adrià Vàzquez ha fet l'empat al minut 7. Els locals dominaven i tenien la pilota però en un contraatac ha arribat el segon gol dels visitants. Els nostres no han abaixat els braços i, després d'una perfecta triangulació per la banda esquerra, que ha finalitzat el Bernat, han aconseguit l'empat. Encara així els visitants s'han tornat a avançar abans del descans amb un xut que ha rebotat en un jugador del Casp. A la represa els locals han sortit a per totes i al minut 1, el Marc Antoni ha fet l'empat després de robar una pilota. Després d'aquest gol hi ha hagut intercanvi de cops fins que al minut 12 l' Arnau Muñoz ha posat per davant al nostre cadet amb un fort xut. Quan quedaven 4 minuts el Casp ha empatat després d'un altre bon contraatac amb dos rebots inclosos. Els locals s'han posat a jugar de 5 i el porter jugador, que en aquest cas era el Ferran, ha posat el definitiu 5 a 4 quan només quedaven 2 minuts. Bon cap de setmana del cadet, que ha sumat 6 punts degut a que han jugat dissabte i diumenge, el partit ajornat amb el Casp.