diumenge, 8 de gener del 2012

El SÈNIOR "A" comença l'any trepitjant fort amb una golejada (1-5) a la pista de Les Corts

Bon partit i gran victòria viscuda aquesta tarda, on els homes d'en Medina han suat de valent per endur-se els tres punts.
El partit ha estat molt igualat amb una primera part de domini local on els molinencs s'han sabut defensar amb gran intensitat i concentració. La segona part ha estat per al Molins que mostrant una gran efectivitat i capacitat de reacció ha estat capaç de capgirar el marcador amb quatre gols en 8 minuts.
El partit ha començat amb moltíssima intensitat per part de tots dos equips, i no ha estat fins al minut 10 quan els locals s'han pogut adelantar gràcies a una bona jugada ben trenada.
Lluny de desanimar-se, el jugadors molinencs han seguit defensant amb intensitat i en una contra portada per l'Isaac ha marcat Ivan aprofitant un xut d'en Josep. Tots dos equips han tingut oportunitats per avançar-se en el marcador però no les han sabut materialitzar, i així ha finalitzat la primera part.
Els primers minuts de la segona part han fet pensar que els locals s'endurien el partit imprimint una intensitat que ens ha fet recular i mantenir-nos tancats a mitja pisat esperant una contra. I aixi ha arribat el segon gol molinenc marcat per Toni a passada de Paco.
Un cop el Molins s'ha avançat, ha arribat el bon joc dels nostres que han sabut trenar jugades i defensar-se en tot moment i així han arribat els posteriors gols d'Alex i Paco.
Amb l'1 a 4 en el marcador Les Corts ha decidit fer un darrer intent de buscar el partit amb porter jugador, però una bona defensa dels nostres no ha permès donar cap oportunitat als locals, que veien com passaven els minuts i no trovaben els forats. El cinquè gol molinenc ha estat obra d'en Ruben que robant una pilota ha marcat amb un gran xut des de mig camp aprofitant que no hi havia porter.
En resum, gran victòria que ens dona molta moral i que ens anima de cara al proper partit a casa, on amb una nova victòria els jugadors d'en Medina es consolidarien a la part mitja- alta de la classificació.
Han jugat: Alex (1gol), Paco (2 gols), Ruben (1 gol), Isaac, Borja, Ivan (1 gol), Josep, Toni (1 gol), Manolo i els porters Rafa i Victor Sanmartin.
Entrenador: Victor Medina. Delegat: Juan Sanmartín i Auxiliar: Jesús Gonzàlez (que es troba lesionat).