dissabte, 14 de gener del 2012

Malgrat el bon partit, el JUVENIL "B" perd 3-4 amb el Plaza Macael

El Juvenil "B" abans de començar el partit.

El JUVENIL "B" ha fet un partit molt complert, però finalment no ha pogut puntuar davat d'un Plaza Macael més afortunat. Malgrat començar el partit perdent 0-1 (minut 5), els molinencs no s'han rendit i en 5 minuts han donat la volta en el marcador, gràcies a dos grans gols de l'Ale i de l'Omar. Els nois de l'Uri jugàven bé i tenien el partit controlat, però abans d'acabar la primera part, els d'Esplugues han empatat a dos. La segona part ha començat amb més domini dels forasters, que s'han posat pel davant en el marcador en el minut 5 (2-3), però una altra vegada l'Ale donava ales als molinencs, fent l'empat a 3. Després d'uns minuts on la pilota podia haver entrat en una i altra porteria, els del Plaza Macael han marcat el definitiu 3-4, a cinc minuts del final. Aleshores els nostres han jugat de cinc, però no hi ha hagut més temps per poder treure alguna cosa positiva del partit.

Han jugat: Jordi R., David, Manel, Ale (2 gols), Fonseca, Victor, Jordi D., Miquel, Omar (1 gol) i Franki.