diumenge, 29 de gener del 2012

L’ALEVÍ “B” perd (1-5) fent un gran partit contra el líder

CFS Molins 99 –FS Sant Andreu de la Barca Atlètic “A”: 1 – 5
El partit es presentava difícil perquè els de Sant Andreu venien com a líders del grup. Per això el Víctor ha fet un plantejament de contenció. Així, els nostres han fet un joc defensiu amb molta disciplina i moltes jugades d’encert del porter Arnau.
D’aquesta manera, els nostres han aguantat fins a mitjans de la primera part amb la porteria imbatuda. Els de Sant Andreu aleshores han tingut l’encert de marcar per tres cops.
Els del Molins 99 no s’han arronsat, i en una bonica jugada de contraatac han aconseguit fer el seu gol, just abans del descans. En una recuperació del mig camp i passada llarga cap l’Enric Terés, aquest ha aconseguit obrir la llauna dels visitants.
La segona part ha començat amb el mateix ordre i disciplina defensives. Als del Sant Andreu els hi ha costat arribar amb claredat a la nostra porteria i el joc s’ha anat endurint. El Ferran Llopart, que estava tenint una gran actuació, ha hagut de ser substituït per una lesió a la mà.
Els nostres han pogut trenar algunes jugades, però no han lograt cap més gol. Sí que n’han aconseguit dos més els rivals.
Malgrat el resultat, els del Molins 99 han fet un partit molt correcte i ens han donat grans esperances per als propers partits.
Pel Molins 99 han jugat: Arnau Gil, Àlex Puga, Roger Puga, Joan Castells, Gerard Sanllehí, Enric Terés, Pau Arcas, Adrià Caparrós, Àlex Serra i Ferran Llopart. Entrenador: Víctor González.
Crònica de Carles S.