dissabte, 21 de gener del 2012

Un espès JUVENIL "A" guanya 4-2 al Bonaire i es manté en la part alta de la classificació.

Tres punts, però joc molt espès. Ho hem repetit altres vegades: en aquest grup no hi ha equip fácil. Avui jugàvem contra els darrers classificats, però no ho han demostrat damunt la pista i durant molts minuts ens han fet patir de valent. Al final, dos gols en dos minuts del Marc han donat tranquilitat als nois d’en Jorge. Per nosaltres el partit d’avui ha sigut el darrer de la primera volta i encara està tot per decidir. Anem tercers, però haurem de lluitar de valent per poder mantenir aquest lloc en la classificació, que ens duria directament a Primera. Tercer partit consecutiu guanyant. Això ens fa ser molt optimistas de cara al futur. Llàstima que en aquest grup hi ha moltes interrrupcions, degut a l’abandonament de 4 equips a principì de temporada. Això no és gens bo per a la competició. Primera part espessa, hem sortit adormits i fins i tot els de Terrassa s’han avançat en el marcador, en el minut 14. Abans, hem tingut vàries oportunitats per a marcar, però el porter visitant ho ha impedit. L’empat a un l’ha fet en David en el minut 16. Un minut més tard, l’Agus ha desfet la igualada, marcant el 2-1. Així ha acabat la primera part. La segona ha començat amb el mateix ritme lent que la primera. El contrari ha marcat un ritme que no sabíem com fer-lo canviar. No hi havia manera de fer cap gol i els del Bonaire s’anaven creixent i han estat apunt de marcar un parell de gols, però en Jordi els hi ho ha impedit. No ha estat fins al minut 15, que en Marc ha marcat el 3-1, en una jugada embolicada dins de l’àrea visitant. Un minut més tard, el mateix Marc ha fet el 4-1 que donava tranquilitat a la nostra parròquia. I ja en el darrer sospir de partit, els terrassencs han fet el definitiu 4-2.
Han jugat: Àlex, Marc (2 gols), Ale, David (1 gol), Agus (1 gol); Arnau, Xavi, Isaac, Jordi i Manel.