diumenge, 25 de març del 2012

L'INFANTIL "A" hi posa el joc i el líder Vallirana, la força física. Al final, injust empat (1-1)

EMPAT INSUFICIENT DAVANT EL LÍDER (MOLINS 99 1 – VALLIRANA 1)
Disputat partit el jugat avui entre el nostre Infantil "A" i el líder Vallirana, amb un pavelló ple de gent que no ha parat d’animar els nostres.
Partit on s’han enfronat un Molins99 que basa el joc amb combinacions i sortir amb la pilota control·lada, davant un equip que basa el seu joc i lideratge amb la força física, amb jugadors molt alts i forts físicament.
Malgrat aquesta diferencia física, els nostres han sortit sense por, i el joc ha estat un partit molt entretingut i molt disputat on amb una mica més de sort, els de l’Àlex, se n’haguessin pogut anar amb els tres punts.
Primera part molt disputada, on el Molins99 ha intentat combinar i jugar a l’atac, però en la que el nostre porter, l’Oscar ha fet dues parades molt de mèrit.
En la segona part, sols de començar, l’A.Tubau ha fet un gol molt bonic amb molta sang freda. El partit pintava molt bé, però ha estat quan el Vallirana ha començat a imposar el seu joc físic, amb entrades dures i al límit del reglament.
Amb una jugada de rebots i molta mala sort, ha arribat l’empat, i a partir d’aquí fins al final, els tres punts se’ls hagués pogut quedar qualsevol.
En definitiva, repartiment de punts que deixen lluny el campionat, que no imposible. Queden dues jornades i s’ha de seguir lluitant al màxim. La semana vinent, ens toca la pista del Collbató, l’altre equip que lluita pel campionat.
Moltes felicitats per la temporada que s’està fent, i molts ànims
Han jugat: Oscar Carrasco (porter), Miquel Navarro, Oscar Quesada, Quim Valldaura, Bernat Farré – equip inicial – Josep Cinca, Pau Llopart, Albert Tubau, Ferran Carrasco i Joan Pitarque
Gols:
1-0: A.Tubau, minut 1 segona part, de jugada personal i xut creuat
1-1: minut 12 segona part

Crònica de l'Eusebi.

1 comentari:

yo,tu el ha dit...

No se quien escribe pero madre mia, tanto un equipo como otro iba duro, y era el arbitro que tenia que parar el partido , como ya le decia el entrenador visitante! y decir que el vallirana tambien a jugado el balon, no solo el molins a puesto el juego en la pista! FELICITAR AL PORTERO DEL MOLINS y SOBRETODO EL DE VALLIRANA , sino fuera por ellos el resultado huviera sido otro! suerte en collbato!