diumenge, 16 d’octubre del 2011

Bon debut del JUVENIL-CADET Femení, que guanya 5-1 al Palson Collbató

Magnífic debut del nostre Juvenil Femení aquest migdia a la Sínia.
El primer partit de competició de les nostres jugadores ha acabat amb un 5 a 1 davant d’unes rivals que es defensaven amb contundència.
El partit ha començat amb el nostre equip atacant sobre un Palson-Collbató, replegat a la seva pista. En el minut 4, un passi de l’Andrea en diagonal per sobre de la defensa rival, ha estat rematat acrobàticament per la Laura (1-0)
Les nostres han insistit en l’atac i el Collbató seguia replegat en la seva pista. Aquest fet ha propiciat els contraatacs de les jugadores rivals, que han tingut 2 bones oportunitats a passis llargs de la seva portera.
En el minut 16, la Sara ha recuperat una pilota en atac que ha acabat en gol, establint el 2-0 amb el que hem anat als vestidors.
En la represa hem seguit amb el mateix plantejament d’un Colbató replegat i les nostres jugadores atacant sobre la porteria contrària.
Ha estat però el Collbató qui ha tret rendiment d’aquest plantejament i en el minut 10, després d’una pèrdua de pilota a mig camp de les nostres, s’ha acostat al marcador (2-1).
Des d’aquí fins al minut 22, les noies del Molins han estat atacant insistentment sobre la porteria rival, gaudint de moltes oportunitats que, entre la portera i els pals, s’han encarregat de desfer.
El 3-1 ha arribat en una jugada conduïda inicialment per la Clara Docón, en que després de diversos xuts rebutjats per la portera rival, ha introduït a la porteria la Raquel, ben col·locada al 2n pal.
A partir d’aquí les nostres han aconseguit desfer la resistència visitant i fruit d’això han marcat de nou la Laura (4-1); en un xut desviat per una defensora i la Jessica que ha tancat el marcador amb el 5 a 1 definitiu.