diumenge, 16 d’octubre del 2011

El SÉNIOR A topa de morros amb la nova categoria

>SÉNIOR A: AE Casp - CFS Molins 99 - 7-2
Mal partit ahir dissabte del Sénior A a la pista d'un equip que no havia guanyat cap dels seus dos partits anteriors i que va endosar set gols als nostres. El Casp va dominar la primera part des del primer fins al darrer minut. Amb un ritme de pilota força alt i una defensa agressiva, es va imposar als nostres i va fer quatre gols, un darrera l'altre que els jugadors de Víctor Medina es van veure impotents per contrarrestar. De fet, a la primera part el CFS Molins 99 gairebé no va fer cap xut entre els tres pals. A més, l'equip va perdre un jugador important amb l'expulsió de Josep als 12 minuts de joc. Així, amb 4-0 es va arribar al descans.
La segona part va ser una mica diferent. Els molinencs van sortir a pressionar al Casp i decidits a no sortir humiliats de Barcelona, però altra vegada els locals van fer dos gols més i posaven el 6-0 al marcador. Els nostres, però, van reduir una mica les distàncies anotant per fi per partida doble. Els darrers minuts van transcórrer amb el CFS Molins 99 jugant de 5 i el Casp defenent molt fort, amb alguna entrada lletja fruit de la tensió que posaven en el partit. El Casp va fer el definitiu 7-2 i els nostres se'n van anar a casa amb la sensació que a Preferent els equips no perdonen i que si no es treballen els partits amb molta intensitat de principi a final no serà gens fàcil mantenir la categoria. De totes maneres, cal ser optimistes, ja que ens trobem a l'inici de la temporada i el marge de millora encara és molt gran.
La propera setmana, partidàs a La Sínia contra el Sant Just.