diumenge, 23 d’octubre del 2011

L'INFANTIL "B" perd 6-2 en la seva visita a la Zona Franca, contra el Barceloneta

- INFANTIL "B": AE Barceloneta - CFS Molins99 - 6-2
L’infantil B, no va saber atacar un mitja pista ben plantejada per l’equip local, i al contraatac els van sorprendre ràpidament, van arribar a posar-se 4-0 en uns quinze minuts.
Després d’això l’equip es va refer i es van crear vàries ocasions de les que es van materialitzar dues, deixant el marcador en un esperançador 4-2, però en el temps afegit per l’àrbitre l’equip local va ampliar la distancia en el marcador amb un gol més, acabant la primera part amb 5 a 2.
A la represa el Molins’99 va fer una gran segona part, defensant a mitja pista amb bon criteri i creant ocasions al contraatac i en atac estàtic, però no se’ls va premiar amb cap gol.
A les acaballes del partit el Barceloneta va aconseguir marcar el definitiu 6 a 2.
Aquest equip ha d’estar content per la feina feta i continuar treballant setmana a setmana amb la mateixa il·lusió.