diumenge, 23 d’octubre del 2011

Un disciplinat SÈNIOR "A" es retroba amb la victòria (6-3) davant del Sant Just

Els incombustibles Boixos99 mai deixen d'animar.

- SÈNIOR "A": CFS Molins99 - FS Sant Just - 6-3
Els Sènior "A" ha arribat a la quarta jornada amb només 3 punts de 9 possibles. Alguns ja estaven nerviosos i no recordaven que l'any passat, a aquesta mateixa alçada de la temporada només teníem un punt més i al final vam acabar prou bé, pujant a aquesta nova categoria on ningú no regala res. A Preferent no hi ha partits fàcils. Fins i tot avui, malgrat que el marcador de 6-3 sembla clar, s'ha hagut de patir molt per poder guanyar. Que ningú es preocupi, els nostres estan acostumats a patir i s'hi deixaran la pell. Abans de començar el partit, el contrari també es trobava en la mateixa situació nostra, 3 punts en tres partits. La tarda ha començat de la millor manera, amb el primer gol de l'Ivan en el primer minut. El Sant Just dominava i els molinencs es defensaven molt ordenadament i sortien amb perillositat al contraatac. No ha estat fins al minut 12, que en una excel.lent jugada, l'Isaac ha passat la pilota al Ruben i aquest al Joan, perquè marqués el 2-0. De totes maneres, el resultat no estava assegurat, perquè el Sant Just seguia dominant i posant perill a la porteria del Víctor González, que ha fet algunes aturades de molt mèrit. Ja a les acaballes de la primera part, el jugador més incissiu del Sant Just, ha fet el 2-1. A la segona, el contrari ha seguit dominant i fruit d'aquest domini ha arribat l'empat a 2, en el minut 10. L'alegria els hi ha durat poc, perquè en una excel.lent jugada per l'esquerra del Borja, aquest ha assistit al Joan perquè marqués el 3-2. A partir d'aquest tercer gol els molinencs han començat a jugar millor i quan el contrari començava a jugar de cinc, en Ruben ha marcat a porta buida el tranquilitzador 4-2. Era el minut 16. Trenta segons després, el mateix Ruben ha fet el 5-2. Amb un Sant Just jugant a la desesperada, tot ha sigut més fàcil pels jugadors d'en Víctor Medina. En Ruben ha marcat el seu tercer gol (6-2) quan només faltava un minut per acabar el partit. El marcador l'ha tancat el Sant Just fent el definitiu 6-3. Aquests tres punts serviran per estar tots una mica més tranquils i sobretot per fer veure als jugadors que aquesta temporada també pot ser molt gran. Moltes felicitats i molts ànims equip !!!
- Han jugat: Víctor González, Borja, Paco, Ivan (1 gol), Josep, Joan (2 gols), Isaac, Ruben (3 gols), Toni i Rafa.