diumenge, 16 d’octubre del 2011

Immillorable debut del BASE FEMENÍ, que ha guanyat 2-4 a la pista del Rubí

Un debut treballat del base femení
Aquest dissabte el base femení del Molins’99 s’ha estrenat com a equip amb una victòria treballada.
La primera part ha estat estranya, ens ha costat molt agafar el control i la calma necessària per tocar la pilota sense presses. Tot i això en aquesta primera part hem tingut diverses opcions de marcar, tot i que degut a la bona feina de la portera contrària i a la nostra falta d’encert no hem pogut fer cap gol. I en canvi elles han aprofitat una falta directa per avançar-se en el marcador. Amb el marcador en contra hem marxat sèries al vestuari.
A la segona part, les jugadores han sortit amb una nova cara, i de mica en mica han anat tocant i tocant la pilota i les oportunitats anaven arribant. Després de disposar de moltes ocasions ha arribat el gol de la Iraima, . Hem seguit dominant el joc i hem seguit tenint ocasions, després ens hem avançant al marcador amb el gol de la Laura Vilà. Les jugadores del Rubí es defensaven bé i de tant en tant sortien a la contra, però l’Aina amb un parell de bones sortides ha evitat el gol. La Laura Vilà ha tornat a marcar i les cares de les nostres jugadores han canviat, i el seu joc amb el marcador a favor ha millorat. Per acabar la Laura Latorre ha marcat un gol amb un bon detall de qualitat tècnica. Abans de finalitzar el partit les jugadores del Rubí, han marcat el 2 a 4. I amb aquest resultat s’ha acabat el partit i totes les jugadores del Molins’99 han marxat amb molta alegria per aquesta victòria.