diumenge, 9 d’octubre del 2011

El Sénior A paga car el poc encert defensiu

>SÉNIOR A: CFS Molins 99 - FS Montsant - 2-5

El partit jugat a La Sínia va començar molt bé per als nostres, que al cap de pocs minuts del xiulet inicial es van posar per davant al marcador amb gol de Borja a la sortida d'un corner. Semblava que si el CFS Molins 99 aconseguia un altre gol el partit es podria treure endavant amb facilitat. Però en comptes de premer l'accelerador els nostres es van relaxar i van començar a concedir espais en defensa i contraatacs clars als contraris, que van portar perfectament a terme la seva estratègia basada en la solidesa defensiva i l'encert a la contra. Així, la primera part va acabar amb 1-2, un resultat que es preveia remuntable. De fet, els nostres van aconseguir la igualada a la represa, però altra vegada al cap de poc el FS Montsant es va tornar a avançar i aquest cop ja va ser definitiu. Van caure dos gols més per la banda visitant fins al final del partit. Tot i que els jugadors de Víctor Medina van jugar prou bé de cinc, el poc encert rematador, la bona actuació del porter visitant i els errors defensius van condemnar els nostres.

El proper partit serà la setmana vinent a la pista de l'AE Casp, on esperem que els nostres recuperin les bones sensacions de la primera jornada de lliga.