diumenge, 23 d’octubre del 2011

En un partit trepidant el JUVENIL "A" empata a 4 contra el Casp

- JUVENIL "A": CFS Molins99 - AE Casp - 4-4
Avui era la primera vegada que els nostres jugadors s'enfrontaven a l'AE Casp. Mai ho havien fet abans i la veritat és que ha sigut un partit molt complicat i no apte per aficionats que pateixen del cor. La incertesa del marcador ha fet que en tot moment els jugadors i públic es mantiguessin en tensió. Avui ha quedat molt clar que en aquest grup no hi ha equip fàcil i que caldrà suar la cansalada per poder guanyar els partits. Avui ha pogut guanyar qualsevol. Al final el resultat el podem considerar just. Els molinencs hi han posat la tècnica i els del carrer Casp han sigut més murris en els moments clau. L'àrbitre no ha aplicat el mateix criteri a les dues parts del partit. En la primera ha sigut molt rigurós en l'assenyalament de les faltes i els dos equips han arribat a les cinc, cosa no habitual en els partits del Juvenil. Avui els jugadors del Jorge Rubio no han guanyat el partit, però això no vol dir que no hagin jugat bé. Només els hi ha faltat la sort en moments puntuals per poder deixar tancat el partit al seu favor.
La primera part ha començat igualada, amb el contrari defensant a mitja pista i posant una teranyina perquè els molinencs hi quedessin atrapats. Així ha estat fins que, en el minut 9, l'Alejandro ha fet una assistència al Marc que ha marcat l'1-0. El Molins ha continuat atacant i trenant jugades sense massa sort. Les jugades de qualitat les feien els molinencs, però el Casp es defensava molt ordenadament. L'Isaac i l'Agus ho han intentat per la banda i el mig, però sense sort. Amb un criteri més que rigurós, l'àrbitre anava assenyalant faltes, fins que els dos equips hem arribat molt aviat a les cinc. Abans d'acabar la primera part, en Jordi ha fet dues aturades de molt mèrit. Just en el darrer minut, els nostres han fet la sisena falta i el Casp ha empatat a un, amb un xut des dels 10 metres. En el minut 6 de la segona part ha arribat una excel.lent jugada per la dreta de l'Àlex que ha acabat amb un fort xut que ha entrat per l'escaire. Golàs que suposava el 2-1. L'alegria no ha durat massa perquè tres minuts més tard, el Casp empatava a 2, en una jugada desafortunada després de perdre la pilota a mitja pista. El partit s'ha tornat una mica boig i els dos equips han tingut les seves oportunitats per avançar-se en el marcador. En David i en Xavi han fet un parell de bones jugades, però han sigut desbaratades per la fèrria defensa del contrari. En el minut 15, l'Arnau, des del mig de la pista, s'ha desfet dels contraris, ha corregut com una bala i des de la dreta de l'atac ha xutat un fort cacau que ha suposat el 3-2. Encara quedava molt partit i podia passar de tot. En una jugada de contraatac, el Casp ha fet l'empat a 3. Un parell de minuts més tard, en Jorge, molt valent ha decidit jugar de cinc i en una jugada molt desafortunada, els forasters s'han posat per davant en el marcador (3-4). Jugant de cinc, l'Arnau ha estavellat dues pilotes al pal. Faltaven només dos minuts per treure alguna cosa positiva. Els molinencs han seguit jugant de cinc i ja en el darrer suspir, quan tot semblava perdut, en Marc ha marcat el seu segon gol, que suposava el just empat a 4. Des de que juguen junts, aquest jugadors encara no han perdut cap partit. Esperem que això duri molt de temps.
La tercera jornada la jugarem el proper dijous 27 d'octubre, a les 21:30, a la pista del Rubí.
- Han jugat: Jordi, Isaac, David, Arnau (1 gol), Agus, Marc (2 gols), Àlex (1 gol), Alejandro i Xavi.