dissabte, 29 d’octubre del 2011

Espectacular 1a victòria de l'INFANTIL "C" (12-3) contra el Sta. Coloma de Cervelló

La primera victòria de l'Infantil "A" s'ha fet esperar, però ha sigut contundent i molt clara. Els nois d'en Nico Zapata han fet el seu millor partit davant d'un Santa Coloma, que no ha pogut fer res per aturar el vendaval de gols dels molinencs. Tot i que el rival s'ha avançat en el marcador, això no ha estat més que un miratge que s'ha anat esvaint a mesura que anava avançant el partit. El 1r quart ha acabat amb un clar 4-1. Avui, els jugadors d'en Nico no han estat renyits amb el gol i el resultat s'anava ampliant sense masses problemes. La pilota es movia amb gran harmonia entre els nostres nois i el segon quart ha acabat amb un 6-1. El tercer quart ha començat amb una gran pressió dels nostres i el resultat s'ha ampliat fins arribar al 8-2. Lluitant, lluitant i lluitant, els nois d'en Nico han seguit marcant gols, fins arribar al definitiu 12-3. Avui ha estat un dia d'alegria, ja tocava. S'ha pogut comprovar que amb esforç i dedicació, al final arriben els fruits i avui aquests han arribat amb escreix. Moltes FELICITATS nois !!!