dijous, 27 d’octubre del 2011

En partit avançat de la 3a jornada, el JUVENIL "A" perd per 6-3 a la pista d'un poderós Rubí.

El Juvenil "A ha tingut poques opcions davant un equip molt poderós físicament, que no ha donat cap pilota per perduda. Els nou primers minuts de cada part han sigut clau pel desenllaç final del partit. Al minut 9 de la 1a part ja anàvem perdent 2-0. A partir d'aquest moment, l'equip d'en Jorge ha despertat i ha plantat cara al rival. Així, en el minut 22, en David roba una pilota a mitja pista, la cedeix a l'Àlex, que encara la porteria contrària i marca el 2-1. L'alegria ha durat poc, ja que un parell de minuts més tard, els locals han marcat el 3-1. De totes maneres, en el darrer minut, en David s'ha inventat un xut des de 12 metres que s'ha colat per l'escaire de la porteria del Rubí. Amb un esperançador 3-2 ens hem anat al vestidor. Igual que en la primera, la segona part ha començat molt malament, ja que als 8 minuts ja perdíem per 6-2. A partir d'aquest instant hem començat a jugar de 5 i han arribat moltes oportunitats per poder acabar el partit amb un resultat molt més digne. En el minut 15, l'àrbitre ha assenyalat un clar penalti a favor nostre, que no hem pogut aprofitar, ja que el porter local ha aturat el fort xut del Marc. El que sí hem sabut aprofitar és la superioritat numèrica que hem tingut, degut a l'expulsió del jugador local que ha fet el penalti. Així, en David ha marcat el 6-3 en el minut 16. Jugant de cinc, el domini ha estat total dels nostres, que no han pogut foradar la numantina defensa del Rubí. Gran decepció de tota l'expedició molinenca per aquesta derrota, però ara toca aixecar-nos i preparar el proper partit amb ganes i il.lusió per poder guanyar els tres punts. Molts ànims nois !

- Han jugat: Jordi, Marc, Àlex (1 gol), Xavi, Isaac, Alejandro, David (2 gols), Arnau i Agus.